Cautare locatie
Locatii nou adaugate

Linkuri sponsorizate

  • Drink & Food - Vinuri de Top
    s_drinkfood_300x150_rrezolutie.JPG
Evenimente prezentate

Barpub

Bruno Wine Bar

(6017 vizualizari)
Oferta pentru evenimente
Inchide

Cereti oferta pentru evenimentul dvs.

Prin acest formular puteti solicita o oferta de pret de la : Bruno Wine Bar

Sunt de acord ca datele mele sa fie trimise catre locatie
Barpub, Wine bar
Adresa:
Str. Covaci nr.3
Sector:
Telefon:
Click pentru a vizualiza numarul de telefon
0757 - 55.72.91; 021 - 317.17.41
Email:
Optiuni:
Terasa, Org. petreceri private, Cocktail-bar, Mansarda, Internet Wireless, Vinoteca, Expat friendly, Factura fiscala la cerere
Nr locuri:
40
Program:
L-D: 16:00 - 00:00
DSC_0594_1.JPG
DSC_0612_2.JPG
DSC_0583_3.JPG
DSC_0600_4.JPG
DSC_0585_5.JPG
Clasic sau avangardist? Traditie sau modernitate? Prestigiu sau simplicitate?

Multe intrebari cu un sigur raspuns : vinul...rosu, alb sau rose, mai mult decat orice alt produs, impaca toate gusturile, asteptarile, cerintele.

Vinul, simbol al convivialitatii, sursa de noi si noi descoperiri, o calatorie imaginara prin podgoriile de unde provine, evocarea unei discutii cu un sommelier sau a sfatului primit candva de la un comerciant de vinuri. Intocmai ca si painea, vinul este parte din viata, traditiile si radacinile noastre.

Aceasta este premisa de la care am pornit si noi atunci cand am decis sa ne incepem calatoria pe propriul nostru drum al vinului. Rezultatul? Bruno Wine and Coffee Shop, un loc putin dezinvolt, o introducere in particularitatile vinurilor de pe 4 continente, in balansul atent dintre l’aperitif et le digestif, plus o selectie de branzeturi fine si gustari in combinatii perfect echilibrate pentru ca, la fel ca si în cazul unui marriage reusit, vinul si mancarea nu pot fi separate. Fiecare imbunatateste si intareste experienta intregului.

Aproape 100 de vinuri din 21 de soiuri, de pe 4 continente, din 12 tari… Un Shiraz din Africa de Sud, un Viognier din Argentina, un Carmenere din Chile, un Tannat din Uruguay, un Beaujolais din Franta , o Mustoasa sau o Cramposie din România. Toate acestea si mult mai mult decat atat, intr-un singur loc mic si cochet, pe o strada cu personalitate, intr-un oras care merita la fel de mult ca si vinurile sa fie explorat.

Post Scriptum: Degustarea unui vin implica, inainte de toate, un apel catre toate simturile. Este suficient sa fiti dispusi sa vi le treziti! Restul vine de la sine...locatia, paharele, vinurile, mancarea, muzica…avem noi grija ca totul sa decurga asa cum va imaginati in acest moment…
VIPstyle prezinta:
Solutii complete de vanzare si gestiune