Cautare locatie
Locatii nou adaugate
  • s_Eltorito 160x600.JPG

Linkuri sponsorizate

  • Drink & Food - Vinuri de Top
    s_drinkfood_300x150_rrezolutie.JPG
  • El torito
Evenimente prezentate

Restaurant

Good Old Times

(9102 vizualizari)
Oferta pentru evenimente
Inchide

Cereti oferta pentru evenimentul dvs.

Prin acest formular puteti solicita o oferta de pret de la : Good Old Times

Sunt de acord ca datele mele sa fie trimise catre locatie
Restaurant, Lounge
Adresa:
B-dul. Decebal nr.19
Sector:
Email:
Optiuni:
Accepta card, Organizare nunti, Business lunch menu, Carduri de fidelitate, Org. petreceri private, Meniu vegetarian, Parcare, Cocktail-bar, Organizare receptii, Seafood, Pasta, Mansarda, Internet Wireless, Soups, Catering, Happy hours, Aer conditionat, Expat friendly, Factura fiscala la cerere
Nr locuri:
100
Program:
12:00 - 23:00
s_rtimes1.jpg
s_rtimes2.jpg
s_rtimes3.jpg
s_rtimes4.jpg
s_rtimes5.jpg
Suntem mandri sa promovam valorile mai putin cunoscute ale bucatariei romanesti originale intr-un format aliniat la cele mai inalte standarde culinare.

Angajamentul nostru este de a readuce in atentia oaspetilor o parte din retetele vechi si autentice ale bucatariei locale, pentru ca dumneavoastra sa le puteti redescoperi gustul rafinat si plin de savoare.

Fiecare preparat este pregatit cu cele mai bune ingrediente, respectand retete originale provenind din perioada Interbelica, cand Bucurestiul de altadata isi merita pe deplin titlul de Parisul Balcanilor.

Personalul receptiv la orice solicitare a dumneavoastra, decorul rafinat si muzica discreta vor asigura o experienta pe care veti dori sa o repetati.

Asadar, avem deosebita placere de a impartasi cu dumneavoastra aromele noului meniu, ce include unele dintre cele mai rafinate delicatese ale bucatariei romanesti, sperand ca o astfel de experienta gastronomica va putea aduce la viata pentru o zi, sau macar pentru o seara, timpurile bune de altadata!
VIPstyle prezinta:
Solutii complete de vanzare si gestiune