Cautare locatie
Locatii nou adaugate

Linkuri sponsorizate

  • Meditatii Matematica Bucuresti
    s_Banner Meditatii Matematica Costel Lung.jpg
Evenimente prezentate


Duminica, 20 August


Joi, 24 August

Cafenea

Sky Bar

(18173 vizualizari)
Oferta pentru evenimente
Inchide

Cereti oferta pentru evenimentul dvs.

Prin acest formular puteti solicita o oferta de pret de la : Sky Bar

Sunt de acord ca datele mele sa fie trimise catre locatie
Cafenea, Lounge
Adresa:
Calea Dorobanti nr.155 , Et.5
Sector:
Optiuni:
Terasa, Accepta card, Business lunch menu, Cadru verde, Org. petreceri private, Cocktail-bar, Organizare receptii, Seafood, TV-bar/Plasme, Internet Wireless, Catering, Aer conditionat, Expat friendly, Factura fiscala la cerere
Nr locuri:
70
Program:
10:00 - ultimul client
s_SkyBar_2.jpg
s_SkyBar_3.jpg
s_SkyBar_4.jpg
s_SkyBar_5.jpg
s_SkyBar_6.jpg
Above the city Skybar este primul roof bar din Romania, un concept nou de lounge care impresioneaza prin design-ul unic, futurist si prin atmosfera speciala.

Beneficiind de o locatie centrala, situat pe terasa unei cladiri amplasate pe Calea Dorobantilor, ne propunem sa urcam in primul loc al preferintelor clientilor nostri si sa devenim un punct de atractie al Bucurestiului.

Ziua, locatia isi propune sa fie o oaza de liniste si verdeata, ideala pentru intalniri de afaceri sau cateva clipe alaturi de prieteni deasupra orasului sub cerul senin intr-o atmosfera relxanta care te va face sa uiti ca te afli in centrul orasului Noaptea, la lumina lunii, Skybar promite o atmosfera animata care isi propune sa fie gazda pentru numeroase petreceri si evenimente.

Structura care acopera locatia, unica si special creata pentru acest concept se inchide complet pentru a acoperi si proteja clientii pe timp de ploaie, vant sau ninsoare, dar se si deschide pentru a asigura privelistea unica a cerului senin.