Cautare locatie
Locatii nou adaugate
  • s_Eltorito 160x600.JPG

Linkuri sponsorizate

  • Drink & Food - Vinuri de Top
    s_drinkfood_300x150_rrezolutie.JPG
  • El torito
Evenimente prezentate


Joi, 24 August

Restaurant

Hard Rock Cafe

(42065 vizualizari)
Oferta pentru evenimente
Inchide

Cereti oferta pentru evenimentul dvs.

Prin acest formular puteti solicita o oferta de pret de la : Hard Rock Cafe

Sunt de acord ca datele mele sa fie trimise catre locatie
Restaurant, Barpub
Adresa:
Sos. Kiseleff nr. 32
Sector:
Email:
Optiuni:
Terasa, Accepta card, DJ, Business lunch menu, Cadru verde, Carduri de fidelitate, Org. petreceri private, Muzica live, Meniu vegetarian, Cocktail-bar, Organizare receptii, TV-bar/Plasme, Pasta, Internet Wireless, Soups, Zona nefumatori, Happy hours, Aer conditionat, Expat friendly, Children friendly, Factura fiscala la cerere
Nr locuri:
300 interior; 180 terasa
Program:
L-D: 12.00 - 00.00
HRC_1.JPG
HRC9_2.JPG
HRC12_3.JPG
hard_4.JPG
terasa_5.JPG
Hard Rock Cafe Bucuresti este cel mai mare restaurant din Europa al lantului american de renume, avand 300 locuri in interior si 200 pe terasa.

Un fenomen global, HRC este un restaurant casual dinner, un loc primitor in care toata lumea este binevenita, indiferent de varsta sau clasa sociala. De altfel, unul din motto-urile Hard Rock Cafe - "Love all, Serve all" este extrem de sugestiv in acest sens.

Meniul este traditional american si contine antreuri, fripturi, paste, salate, burgeri, deserturi, toate acompaniate de cocktail-uri delicioase.

Dar Hard Rock Cafe este mai mult decat un restaurant in care poti manca bine sau poti asculta muzica de calitate.

Compania este cel mai mare colectionar si expozant al obiectelor care au apartinut artistilor muzicali din ultimii 50 ani, transformand restaurantele in adevarate muzee ale muzicii. Colectia de obiecte memorabilia este fara precedent: peste 80.000 de piese expuse prin rotatie in toate cele 130 de restaurante din lume. In Hard Rock Cafe Bucuresti sunt expuse costume de scena, chitare clasice si alte instrumente, postere, coperti de albume, LP-uri de aur si platina, fotografii si multe altele, cum ar fi: chitara lui Bruce Springsteen, un costum purtat de John Lennon, o tinuta de scena creata special pentru Elton John, o bustiera a Madonnei si jacheta pe care Michael Jackson a purtat-o in perioada Thriller, etc.

Experienta este desavarsita cu o vizita in Rock Shop, magazinul de suveniruri, in care sunt comercializate produse marca Hard Rock: tricouri create de artisti celebri, insigne in editie limitata, brichete, sepci, pahare, geci de piele...
VIPstyle prezinta:
Solutii complete de vanzare si gestiune