Cautare locatie
Locatii nou adaugate

Linkuri sponsorizate

  • Meditatii Matematica Bucuresti
    s_Banner Meditatii Matematica Costel Lung.jpg
Evenimente prezentate

Ceainarie

Ramayana Cafe

(7342 vizualizari)
Ceainarie
Adresa:
Str. Baldovin Parcalabul nr.11
Sector:
Telefon:
Click pentru a vizualiza numarul de telefon
0788 - 59.55.95; 021- 317.16.81
Email:
Optiuni:
Carduri de fidelitate, Org. petreceri private, Meniu vegetarian, Cocktail-bar, Organizare receptii, Separeuri, Internet Wireless, Demisol, Aer conditionat, Narghilea, Program noapte, Expat friendly, Factura fiscala la cerere
Program:
Non Stop
s_Ramayana_1.jpg
s_Ramayana_2.jpg
s_Ramayana_3.jpg
s_Ramayana_4.jpg
s_Ramayana_5.jpg
Ramayana Cafa este prima cafenea cu ambianta orientala si abordare occidentala.Deschisa non-stop, cafeneaua pune la dispozitia clientilor o colectie bogata de produse selectate din toate colturile lumii, insotite de servicii ireprosabile, la nivel high-end.

In cultura indiana, momentele de relaxare au statut sacru si sunt punctate de ritualuri respectate intru totul de secole. Avand ca sursa de inspiratie aceasta cultura a starii de bine, Ramayana Cafa a creat o oaza de relaxare, potrivita oricarui moment al zilei si al noptii.

Oaspetii nostri au parte de tratament regal din prima clipa in care pun piciorul in lumea Ramayana: decorul fabulos incita ochiul, stimuland imaginatia si buna-dispozitia.

Cafeaua organica isi dezvaluie aroma in combinatii surprinzatoare, iar zecile de varietati de ceai sunt destinate in egala masura cunoscatorilor, cat si celor care doresc sa se initieze in tainele acestei bauturi cu traditie.

Pentru a desavarsi ambianta, muzica vine in intampinarea unor gusturi alese. Selectia include stiluri muzicale unice in Romania: trip-hop, nu-jazz, neo-swing, nuevo-tango, electro-bossa, dubstep, precum si multe stiluri extrem de armonioase, noi pentru intreaga lume. Elemente ce pot fi regasite doar in Ramayana Cafa

Program non-stop. Intr-o capitala europeana, plina de viata, precum este Bucurestiul, exista mult prea putine locuri deschise 24/7.

Ramayana Café isi propune sa ofere 'pasarilor de noapte' un loc mereu primitor, in orice moment al zilei si al noptii.

Design unic: fiecare element de design al cafenelei a fost ales special pentru a intregi spatiul din care acum face parte. Mobilierul, materialele si multe dintre decoratiuni au parcurs jumatate din glob, din indepartata Asie, sau din Orientul Mijlociu.

Vitraliile, picturile murale si candelabrele somptuase sunt concepute de catre artisti romani, special pentru aceasta cafenea.

Cafelele si ceaiurile sunt autentice si organice, ele provenind direct din regiunea care le-a consacrat, fie din China, India, Sri-Lanka sau Africa de Sud.

Ramayana Cafa este singurul loc care pune pret pe ritualul High Tea, oferind amatorilor de mici rasfaturi ocazia de a se simti ca adevarati oaspeti regali.

Serviciile deosebesc Ramayana Cafa de toate locurile similare din Bucuresti. Sistemul Waiter Call garanteaza ca oaspetele nostru are parte de intimitate, fara a astepta insa niciodata pentru un serviciu.

Fiecare masa dispune de acest sistem simplu, care permite chemarea chelnerului prin apasarea unui buton, in momentul in care clientul are nevoie de ceva.

Muzica este rezultatul unei selectii indelungi, care cuprinde numeroase stiluri extrem de armonioase, pasionale, ritmate sau ambientale - stiluri care sunt prea putin sau deloc promovate in Romania.

Reusita aceste selectii consta in faptul ca muzica se potriveste intotdeauna cu momentului zilei, fara a bruia niciodata urechile oaspetilor, atragand totusi imediat atentia amatorilor de muzica.

Evenimentele Ramayana Cafe poarta, de asemenea, o amprenta proprie, ele mizand intotdeauna pe crearea unei ambiante unice.

Fie ca este vorba despre un bal mascat, despre artisti remarcabili, sau petreceri private, evenimentele noastre vor avea intotdeauna ceva cu adevarat original.