Cautare locatie
Locatii nou adaugate
  • s_Eltorito 160x600.JPG

Linkuri sponsorizate

  • Drink & Food - Vinuri de Top
    s_drinkfood_300x150_rrezolutie.JPG
  • El torito
Evenimente prezentate

Restaurant

Caru cu Bere

(10025 vizualizari)
Oferta pentru evenimente
Inchide

Cereti oferta pentru evenimentul dvs.

Prin acest formular puteti solicita o oferta de pret de la : Caru cu Bere

Sunt de acord ca datele mele sa fie trimise catre locatie
Restaurant
Adresa:
Str. Stavropoleos Nr. 3-5
Sector:
Telefon:
Click pentru a vizualiza numarul de telefon
021-313.75.60; 0726 - 28.23.73
Email:
Specific:
Optiuni:
Terasa, Accepta card, Organizare nunti, Org. petreceri private, Muzica live, Meniu vegetarian, Organizare receptii, TV-bar/Plasme, Mansarda, Internet Wireless, Lautari, Demisol, Zona nefumatori, Gratar cu carbuni , Vinoteca, Aer conditionat, Expat friendly, Factura fiscala la cerere
Nr locuri:
250 Parter si etaj, 150 Crama
Program:
L-J,D: 08:00 - 24:00; V-S: 08:00 - 02:00
s_Carucubere_1.jpg
s_Carucubere_2.jpg
s_Carucubere_3.jpg
s_Carucubere_4.jpg
s_Carucubere_5.jpg
Din cenusa vechiului restaurant, o noua locatie de traditie a renascut. Trecandu-i din nou pragul dupa multi ani, nu poti sa nu remarci ca desi interiorul fastuos este aproape neschimbat, atmosfera este cu totul alta.

Esti intampinat inca de la intrarea cu usa rotativa si esti condus la masa, iar atmosfera usor zgomotoasa imi aduce aminte de localurile vesele dominate de halbe din Praga. Meniul este si el schimbat radical, gandit anume sa mearga berea. Gratare felurite, carnaciori de Plescoi, carnati albi de vita, frankfurteri, gulas de vita etc. Important: E placut sa stai sus, unde seara poti privi la un minispectacol cu dansuri cumva pe holul larg de sus, dar si mai placut e sa stai jos la demisol pe banchetele de lemn, daca muzica lautareasca este ingredientul de care ai nevoie penru o seara vesela cu prietenii.

Bere proaspata, facuta de Tuborg pe o linie speciala dupa o reteta cica originala. Unde mai pui ca locul este Wi-Fi friendly, adica acces internet wireless din partea casei - care merge din ce am observat eu doar la parter. Astfel, toata mostenirea de odinioara a locantei ne este pusa pe masa intr-un acelasi aer nostalgic, dar in acelasi timp atat de modern, pe scurta strada Stavropoleos, o strada incarcata de istorie si mai ales de bere de la Caru'cu Bere.
VIPstyle prezinta:
Solutii complete de vanzare si gestiune