Cautare locatie
Locatii nou adaugate
  • s_Eltorito 160x600.JPG

Linkuri sponsorizate

  • Drink & Food - Vinuri de Top
    s_drinkfood_300x150_rrezolutie.JPG
  • El torito
Evenimente prezentate

Restaurant

Crama Domneasca

(5674 vizualizari)
Restaurant, Crama
Adresa:
Str. Selari nr. 13-15
Sector:
Telefon:
Click pentru a vizualiza numarul de telefon
0722 - 29.11.95; 0726 - 32.20.04; 0733 - 15.98.46
Email:
Optiuni:
Terasa, Accepta card, Organizare nunti, Business lunch menu, Org. petreceri private, Muzica live, Meniu vegetarian, Cocktail-bar, Organizare receptii, Separeuri, Internet Wireless, Soups, Demisol, Vinoteca, Aer conditionat, Expat friendly, Factura fiscala la cerere
Nr locuri:
122 Salon; 130 Crama
Program:
L-D: 12:00 - 00:00
s_Crama Domneasca_1.jpg
s_Crama Domneasca_2.jpg
s_Crama Domneasca_3.jpg
s_Crama Domneasca_4.jpg
s_Crama Domneasca_5.jpg
Situat in centrul vechi al Bucurestiului restaurantul voievodal CRAMA DOMNEASCA invita sub boltile sale pe toti cei care doresc sa se simta asemeni domnitorilor din vechime - tratati si ospatati regeste.

Intregul edificiu a trecut printr-o ampla lucrare de consolidare, recompartimentare si ambientare ceea ce a facut ca locatia sa-si schimbe total infatisarea.

Restaurantul este compus dintr-un numar de trei saloane dispersate intr-un mod cu totul original. Salonul 1 situat in fata receptiei imbina in mod armonios o ambientare de sec.XV (dusumea din lemn de frasin, coloane stil, semineu de epoca) cu o utilare de stil modern.

In salonul 2 se respecta aproape in totalitate acelasi registru ambiental aparand in schimb doi pereti despartitori din caramida rosie precum si placari cu piatra masiva; de asemenea, realizandu-se un perete de sticla, privelistea spre muzeul 'Curtea Veche' este incantatoare ducandu-ne cu gandul la Acropole, in special atunci cand zidurile vechii Resedinte Voievodale sunt luminate discret. Spatiul poate gazdui un numar de aproximativ 122 persoane.

Tot din salonul nr.1 se coboara in salonul 3 (crama) ce odinioara adapostea vechile pivnite voievodale si camarile pentru pastrare alimente.

Timpul pare ca a ramas pe loc , arcadele vechi de peste 400 ani ramanand intacte. Aici se pot simti asemeni domnitorilor din vechime, un numar de 130 persoane.

Din salonul 3 se poate ajunge in mica noastra crama, locul unde se pastreaza comorile albe, rosii sau roze de care ne despartim doar de dragul clientilor nostri. Servirea preparatelor se face fireste in vase de lut, din lemn sau chiar in tepuse.

Preparatele sunt in special de sorginte autentic romaneasca realizandu-se prin aceasta o adevarata calatorie in timp prin vechea Tara Romaneasca si nu numai.

Va asteptam sa ne treceti pragul pentru a va convinge de pasiunea ce ne anima in tot ceea ce facem.
VIPstyle prezinta:
Solutii complete de vanzare si gestiune