Cautare locatie
Locatii nou adaugate

Linkuri sponsorizate

  • Bartender Events
    s_Bartender Events.jpeg

Ballroom

Caredy Luxury Ballroom

(5175 vizualizari)
Ballroom
Adresa:
Calea Plevnei nr. 46-48
Sector:
Telefon:
Click pentru a vizualiza numarul de telefon
0722 - 37.38.65, 0745 - 96.09.08
Email:
Optiuni:
Accepta card, Organizare nunti, DJ, Business lunch menu, Org. petreceri private, Muzica live, Meniu vegetarian, Cocktail-bar, Organizare receptii, Seafood, TV-bar/Plasme, Pasta, Internet Wireless, Soups, Aer conditionat, Expat friendly, Factura fiscala la cerere
Nr locuri:
200 Gold Salon, 200 Green Salon
s_Caredy_1.JPG
s_Caredy_2.JPG
s_Caredy_3.JPG
s_Caredy_4.JPG
s_Caredy_5.JPG
Caredy Luxury Ballroom este alegerea ideala pentru organizarea de nunti, petreceri, evenimente, conferinte sau simpozioane.

Va oferim o gama bogata si variata de preparate pentru a putea alege meniul potrivit placerilor si pretentiilor dumneavoastra, toate acestea servite intr-un ambient impunator prin eleganta si stil.

Caredy Luxury Ballroom va asteapta cu doua saloane impunatoare care pot gazdui fiecare 200 invitati.

Ambientul poate fi personalizat cu ajutorul sistemului profesional de iluminare iar pentru conferinte va punem la dispozitie echipamente profesionale business: proiectoare, ecrane de proiectii, Internet wireless etc.

Cu profesionalism si multa daruire dorim a fi partenerii dumneavoastra in realizarea celor mai deosebite evenimente din Bucuresti.

Apelati la noi pentru organizare nunti in Bucuresti sau organizari evenimente in Bucuresti. Veti fi surprinsi de profesionalismul nostru.