Cautare locatie
Locatii nou adaugate
  • s_Eltorito 160x600.JPG

Linkuri sponsorizate

  • Drink & Food - Vinuri de Top
    s_drinkfood_300x150_rrezolutie.JPG
  • El torito
Evenimente prezentate

Restaurant

Piccolo Mondo

(12480 vizualizari)
Oferta pentru evenimente
Inchide

Cereti oferta pentru evenimentul dvs.

Prin acest formular puteti solicita o oferta de pret de la : Piccolo Mondo

Sunt de acord ca datele mele sa fie trimise catre locatie
Restaurant
Adresa:
Str. Clucerului nr.19
Sector:
Zona:
Telefon:
Click pentru a vizualiza numarul de telefon
021 - 222.57.55; 021 - 223.22.25; 0722 - 20.50.20
Email:
Specific:
Optiuni:
Terasa, Accepta card, Organizare nunti, Business lunch menu, Org. petreceri private, Meniu vegetarian, Cocktail-bar, Organizare receptii, Seafood, Separeuri, Mansarda, Catering, Vinoteca, Aer conditionat, Narghilea, Expat friendly, Factura fiscala la cerere
Program:
11:30 - pana la ultimul client
s_PicoloMondo_1.jpg
s_PicoloMondo_2.jpg
s_PicoloMondo_3.jpg
s_PicoloMondo_4.jpg
s_PicoloMondo_5.jpg
Preparatele oferite sunt specificifice bucatariilor libaneze, mediteraneene si internationale. Painea este facuta in casa.

Aici se pot organiza petreceri private si intilniri de afaceri intr-un cadru caracterizat de ospitabilitate. Restaurantul dispune de o terasa de vara si presteaza servicii de catering.

Detaliul care ar putea fi o aluzie la atmosfera orientala mi se pare un platou de alama gravata pe care sunt insirate o serie de vase, tot din alama gravata, care paraca ar astepta pe cineva la o cafea sau la un ceai de menta, apoi mozaicul ce pardoseste mai tot spatiul de la intrare.

Sau desigur, fantana arteziana care curge in permanenta, sursurand invaluitor, intr-un bazin tot din mozaic. O coloana patrata foarte inalta sustine fantana. In tavan, fresce foarte izbutite sugereazaun desert oriental sub un cer albastru.

Totul este subliniat de ramele late din zid, din care razbate o lumina indirecta. Pe pereti alte picturi in aceleasi tonuri, dar transpuse intr-un peisagiu de ruina antica.

Pe alocuri sunt sugerate franturi de ruine. Exista o magie in tot acest decor bine ticluit. Impresia completata de plantele verzi dispuse ici si colo, de iedera care atarna dintr-un balcon de la etaj, este ca te afli in aer liber sau in orice caz, intr-un spatiu oriental.
VIPstyle prezinta:
Solutii complete de vanzare si gestiune