Cautare locatie
Locatii nou adaugate
  • s_Eltorito 160x600.JPG

Linkuri sponsorizate

  • Drink & Food - Vinuri de Top
    s_drinkfood_300x150_rrezolutie.JPG
  • El torito

Restaurant

Osteria Gioia

(6607 vizualizari)
Restaurant
Adresa:
B-dul. Ion Mihalache nr.16
Sector:
Email:
Specific:
Optiuni:
Terasa, Accepta card, Business lunch menu, Org. petreceri private, Meniu vegetarian, Cocktail-bar, Organizare receptii, Seafood, TV-bar/Plasme, Pasta, Mansarda, Internet Wireless, Soups, Vinoteca, Aer conditionat, Expat friendly
Program:
L-S: 12:00 - 24:00; D: 12:00 - 20:00
s_Osteria Gioia_1.jpg
s_Osteria Gioia_2.jpg
s_Osteria Gioia_3.jpg
s_Osteria Gioia_4.jpg
s_Osteria Gioia_5.jpg
Daca va veti afla vreodata in Bucuresti, opriti-va pentru a va rasfata la Osteria Gioia , un restaurant incantator aflat la cativa pasi de centrul orasului si unde veti gasi, alaturi de mancaruri delicioase, cordialitatea si eleganta lejera care dau nota inconfundabila stilului Italian.

Aici Chef-ul bucatar, doamna Patrizia, va da dovada abilitatilor sale, cu o gama de preparate inspirate din traditiile regionale italiene si interpretate cu o mare sensibilitate si bun gust.

Calatoria ta prin aromele Italiei poate incepe, de exemplu, cu Ravioli umpluti cu ciuperci porcini, un clasic al bucatariei piemonteze, si imbunatatiti cu notele de mosc degajate de parfumul intens al trufelor proaspete.

Sau poti descoperi aromele mediteraneene intr-un tartar somptuos de ton, sau prospetimea si coreografia barbunului pregatit in stil livornez.

Totul acompaniat de un alb suprem cum este Greco di Tufo, pe care l-am ales pentru aceasta ocazie. Amabilitatea personalului, bunavointa si simpatia proprietarilor va vor cuceri si va vor ramane mult timp in memorie.
VIPstyle prezinta:
Solutii complete de vanzare si gestiune