Cautare locatie
Locatii nou adaugate
  • s_Eltorito 160x600.JPG

Linkuri sponsorizate

  • Drink & Food - Vinuri de Top
    s_drinkfood_300x150_rrezolutie.JPG
  • El torito

Restaurant

Red Angus Steakhouse

(3373 vizualizari)
Restaurant
Adresa:
Str. Franceza nr.56
Sector:
Email:
Optiuni:
Terasa, Accepta card, Business lunch menu, Carduri de fidelitate, Org. petreceri private, Meniu vegetarian, Cocktail-bar, Organizare receptii, TV-bar/Plasme, Internet Wireless, Soups, Zona nefumatori, Vinoteca, Happy hours, Aer conditionat, Expat friendly, Children friendly
Nr locuri:
150
Program:
L-D: 12:00 - 00:00
s_Red Angus_1.JPG
s_Red Angus_2.JPG
s_Red Angus_3.JPG
s_Red Angus_4.JPG
s_Red Angus_5.JPG
Red Angus Steakhouse doreste sa devina locatia ta destinata fripturilor pe gratar.

Realizat dupa un concept American si implementat de un bucatar britanic cu experienta de 16 ani in restaurante cu acelasi profil, Red Angus Steakhouse iti serveste carne de o calitate superioara: calitate USDA Choice venita tocmai din SUA, calitate Angus cu provenienta Noua Zeelanda si Europa Centrala.

Aventura o poti incepe cu fastuoasele aperitive: Roasted Marrow Bones, Goat Cheese Salad, conducandu-te la felurile principale savuroase: Master Rib Eye Steak, T-bone, Cote de Boeuf, specialitatea tipica Americii de Nord - Surf and Turf ce combina fructele de mare cu friptura de vita, si incheiand cu un adevarat Chocolate Soufle!

Bineinteles, vinul este parte integranta din filozofia unei mese la Red Angus Steakhouse, punandu-ti cu placere la dispozitie o varietate exhaustiva a vinurilor de pe 4 continente.

Nu ezita sa ii iei pe cei mici cu tine la masa! Acordam o importanta deosebita copiilor, prin a le pune la dispozitie meniuri cu portii pe masura, jocuri interactive, mascote, scaune speciale varstelor fragede si nu in ultimul rand o atentie sporita din partea personalului. Impartirea locatiei intre fumatori si nefumatori aduce un plus confortului dumneavoastra si al celor mici!

Atmosfera este una relaxanta si casual, ea putand fi adaptata pentru ocazia ta speciala: petreceri private, aniversari sau intalniri corporate beneficiind de o capacitate de 150 de persoane.

Echipa Red Angus Steakhouse te va intampina cu ospitalitate si profesionalism in orice zi, standardul inalt al calitatii mancarii si al service-ului fiind exigent respectat de managerul activitatii, cu experienta de 30 de ani in segmentul restaurantelor steakhouse la nivel global.

Descopera si savureaza!

Echipa Red Angus Steakhouse
VIPstyle prezinta:
Solutii complete de vanzare si gestiune