Cautare locatie
Locatii nou adaugate

Linkuri sponsorizate

  • Latin Dance Romania
    s_LDR_Logo.jpg
  • Freddo Vineri
  • Freddo Luni
  • Latin Dance Romania

  • Freddo Vineri
  • Freddo Luni
Club

True Club

(4649 vizualizari)
Oferta pentru evenimente
Inchide

Cereti oferta pentru evenimentul dvs.

Prin acest formular puteti solicita o oferta de pret de la : True Club

Sunt de acord ca datele mele sa fie trimise catre locatie
Club
Adresa:
Str. Covaci nr.19
Sector:
Email:
Optiuni:
Accepta card, DJ, Org. petreceri private, Muzica live, Cocktail-bar, Organizare receptii, TV-bar/Plasme, Karaoke, Internet Wireless, Demisol, Aer conditionat, Program noapte, Expat friendly
Nr locuri:
200
Program:
M-D: 21:00 - 06:00
s_TrueClub_1.jpg
Ne-am deschis portile in octombrie 2010, din dorinta de a crea un loc care sa te faca sa te simti ca acasa.

Ne-am dorit sa ne primim oaspetii, cu cele mai bune voci, cea mai buna muzica live, o atmosfera relaxanta, si nu in ultimul rand am vrut sa oferim seri memorabile, care sa ramana in sufletul celor ce ne trec pragul.

Multi dintre clientii care ne viziteaza weekend de weekend, ne-au devenit prieteni, incet incet am inceput sa formam o familie, True Family asa cum ne place noua sa spunem. Ceea ce ne dorim cel mai mult, este sa devenim familia cea mai numeroasa!

Pe scena, la noi in sufragerie,( pentru ca locul imita perfect spatiulintim pe care fiecare om il are acasa) au urcat pana acum artisti consacrati, cum ar fi: Directia5, Vunk, Vama, Iris, Smiley, Margineanu,s.a.

Miercurea iti poti testa talentul la cantat: Break the mic-Karaoke night cu Alina Toma!

Dupa seara de karaoke, joia ai parte de o seara live in compania True Band & friends, ca sa poti invata de la cei mai buni!

In fiecare vineri te vom surprinde cu un concert marca True Club.

Partizan, Byron, Florin Chilian sunt doar cateva nume sonore care au onorat invitatia noastra. Vrei sa te convingi? Intra pe pagina noastra de facebook si poti vedea fotografii de la evenimente.

Sambata petrecerea e la ea acasa! Screw It-Let`s Do It Cover Party Night cu Doru Isaroiu(Parlament)& True Band sau Emanuel Mirea Band, plus alti invitati surpriza iti ofera o seara de neuitat.

Prietenii True Club apreciaza muzica de calitate si artistii talentati, prin urmare, aici vei avea ocazia sa intalnesti nume sonore din muzica romaneasca.

It`s not about us, it`s about you: True People, True Friends, True Family!"
VIPstyle prezinta:
Latin Dance Romania - Salsa & Bachata