Cautare locatie
Locatii nou adaugate

Linkuri sponsorizate

  • Bartender Events
    s_Bartender Events.jpeg
Evenimente prezentate

Ballroom

Ambasador Events

(8382 vizualizari)
Oferta pentru evenimente
Inchide

Cereti oferta pentru evenimentul dvs.

Prin acest formular puteti solicita o oferta de pret de la : Ambasador Events

Sunt de acord ca datele mele sa fie trimise catre locatie
Ballroom, Lounge
Adresa:
Drumul Odaii Nr.34-36, Bucuresti - Baneasa / Otopeni
Sector:
Email:
Optiuni:
Terasa, Accepta card, Organizare nunti, Business lunch menu, Cadru verde, Carduri de fidelitate, Org. petreceri private, Muzica live, Parcare, Cocktail-bar, Organizare receptii, Piano-bar, Seafood, TV-bar/Plasme, Pasta, Internet Wireless, Soups, Salon trabuc, Narghilea, Expat friendly, Piscina
Nr locuri:
700
Program:
L - D: 09:00 - 18:00
s_Ambasador _1.jpg
s_Ambasador _2.jpg
s_Ambasador _4.jpg
s_Ambasador _5.jpg
s_Ambasador _7.jpg
Domeniul Ambasad`Or - Un nou concept pentru cei care isi doresc mai mult de la un eveniment special si nu numai. Desfasurat pe o suprafata de 10000 mp, situat in zona Baneasa-Otopeni ansamblul Ambasad`Or iti ofera un nou concept pentru evenimentele tale unice.

In cele doua sali pentru evenimente la care se adauga restaurantul de lux si "Cortul de Vara", domeniul Ambasad`Or poate acomoda intre 100 si 700 de persoane per eveniment.

Saloane pentru evenimente la Ambasad`Or

Saloanele exclusiviste pentru evenimente speciale si corporate va ofera ambianta de care aveti nevoie pentru ca momentele petrecute aici sa fie unice.

Personalul nostru va avea onoarea sa va faca sa va simtiti ca un oaspete la propriul eveniment. De asemenea bucatarii nostri recunoscuti prin premii internationale garanteaza satisfactie culinara pentru dumneavoastra si invitatii dumneavoastra.

- In salonul New York poti organiza un eveniment de pana la 350 de invitati la masa , un cocktail select cu pana la 500 de persoane sau o conferinta cu un auditoriu de maxim 400 de persoane.

- Salonul Monte Carlo poate cuprinde pana la 200 de persoane la mese, pana la 400 de persoane pentru cocktail si maxim 300 de invitati la o conferinta.

- Ambasad`Or Grand Ballroom este surpriza pe care ti-am pregatit-o pentru ocazii speciale: printr-un perete mobil cele doua sali (New York si Monte Carlo) pot acomoda pana la 600 de persoane pentru Petrecerea de Vis, pana la 900 de invitati la un cocktail memorabil si maxim 900 de oameni la o conferinta la nivel inalt.

Restaurantul Ambasad´┐ŻOr Piano Bar Design unic si identitate distincta combinate cu o bucatarie pe specific mediteranean. Sub bagheta bucatarului sef Pierro Lombardo, membru al academiei de arte culinare din Italia si a colegului sau Constantin Aurel, bucatar cu vasta experienta in tara si peste hotare care se ocupa de aspectele internationale ale bucatariei noastre, veti avea parte de momente de poveste degustand deliciile bucatariei intr-o combinatie excelenta de gastronomie si piano bar.

Cigar Club & Lounge by the pool Inchina un pahar de coniac frantuzesc si savureaza un tutun rafinat sau o narghilea in locul destinat prin excelenta celor care savureaza micile delicii ale vietii.