Banca Comerciala Româna (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR este banca nr.1 în România dupa valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 dupa numarul de clienti si banca nr.1 pe segmentele de economisire si creditare.

BCR este cel mai valoros brand financiar din România, dupa gradul de încredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.

BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor si 509 de unitati retail localizate în majoritatea oraselor din întreaga tara cu peste 10.000 de locuitori.

BCR este banca nr.1 din România pe piata tranzactiilor bancare, clientii BCR având la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – aproape 2.100 de bancomate si POS – 13.500 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone banking si E-commerce.

Banca Comerciala Româna (BCR)
Telefon: 0800 801 227
Email: contact.center@bcr.ro
Website: www.bcr.ro