Forever Young Restaurant – O pasiune sub amprenta timpului!

“Din dragoste pentru tot ce este vechi, am ales sa decorez cu tot ce am mai de pret un loc unic din centrul istoric al Bucurestiului si anume Restaurant Club Forever Young – FEY.”

Restaurantul se afla intr-o cladire celebra din anii ’40 si anume Agricola-Fronciera. Decorat in stil baroc, cu obiecte de colectie, unice, adunate cu multa grija, fiecare obiect avand povestea lui.

Pe o straduta linistita, retrasa, ce face legatura dintre nou si vechi gasiti un loc parca desprins din picturile celebrului Nicolae Tonitza, strada ce-i poarta numele. La numarul 13, Restaurantul are meniu “A la carte” cu fineturi pregatite cu grija de bucatari profesionisti, precum, rata cu sos de fructe si smochine, muschi de vita cu piure de trufe si sos demiglace, salate de toate felurile,paste, fructe de mare etc. si bineinteles deserturi delicioase!

La subsol locatia are un club pe care l-am numit FEY club, decorat tot in stil baroc, dotat cu echipamente muzicale de ultima generatie, ambianta muzicala fiind creata de un DJ profesionist.

Aici va putetu delecta cu bauturi fine, cocktailuri, vinuri vechi pana la sampanie sau shot-uri diversificate. FEY club este locul ideal pentru petreceri private, petreceri tematice, karaoke, team building, seri de dans de neuitat!

Pentru cei care cauta liniste, discretie si intimitate, Restaurant Club Forever Young – FEY este locul ideal!

Forever Young Restaurant & Club
Str. Pictor Nicolae Tonitza nr.13
Rezervari: 0723.541.277
Email: forever.young80@yahoo.com
Website: www.feyrestoclub.ro
Facebook: www.facebook.com/FEYrestoclub/