Hard Rock Cafe reinterpretează o parte dintre produsele americane clasice din meniu pentru a vă oferi o experiență culinară diferită. Mini burgerii, vrăbioara de vită la grătar, aripioarele, dar și clasicele mac & cheese au nouă formă de prezentare, cu garnituri și dressinguri inedite, pentru o perioadă limitată de timp. Totul va fi completat de o selecție de cocktailuri de sezon.

Meniul “American classics with a twist” include:

New York Strip – Vrăbioară de vită la grătar marinată în sos de cafea și chilli, servită alături de cartofi prăjiți condimentați cu 11 miroderii și dressing ranch.

Honey & Sriracha Wings – Aripioare de pui afumate și crocante, cu sos sriracha, miere și chilli dulce, presărate cu semințe de susan alb și rondele de ceapă verde. Se servesc cu dressing Ranch.

Blackend Chicken Sandwich – Piept de pui asezonat cu mix de condimente, servit într-o chiflă pufoasă, cu salată, roșii, sos Remoulade și salsa de mango. Servit cu lămâie verde, cartofi prăjiți și dressing Ranch.

Spicy Mac & Cheese – Paste Cavatappi cu sos picant sriracha și ardei, presărate cu pesmet, servite cu frigărui de pui sau creveți la grătar.

Buffalo – Style Sliders – Trei mini burgeri cu inele crocante de ceapă, sos classic rock și dressing de Blue Cheese sau Ranch.

Chipotle Steak Fajitas – Carne de vită la grătar, marinată în sos de soia, lime și chipotle afumat, pe un pat din ardei gras roșu și verde. Însoțit alături de mix de brânză, pico de gallo, salsa de mango și ananas, salată verde, smântână și tortilla fierbinte.

“Ne-am propus să aducem un strop de căldură în farfuriile oaspeților noștri în această iarnă, cu acest meniu condimentat, disponibil pentru o perioadă limitată,” a spus Anibal Fernandez, vicepreședintele companiei Hard Rock Internațional. “De la steak marinat cu chilli și cafea, până la mac & cheese cu frigărui de creveți, cei care vor încerca produsele vor avea parte de o experiență gastronomică de top.”

Hard Rock Cafe oferă și o selecție de cocktailuri în ton cu acest meniu. Tropical Margarita aduce gustul vacanței cu lichior de portocale, suc de ananas și lime, iar Peach Paddy’O Pounder “fură startul” de St. Patrick Day, cu o combinație de Jameson Irish Whiskey, sirop Monin White Peach, lămâie și ceai negru. Cei care își doresc aceeași plăcere fără alcool au varianta Passion Fruit Punch, un mix incitant din fructul pasiunii, suc de portocale și bere de ghimbir.

Meniul va fi disponibil până pe 28 martie. Vă invităm să încercați noile produse la Hard Rock Cafe București sau să vizitați site-ul https://www.hardrock.com/cafes/bucharest/ro/ pentru mai multe detalii.