Chef Joseph Hadad, unul dintre cei mai reputati chefs din Romania, recunoscut si la nivel international pentru talentul si inovatia in bucatarie, va asteapta zi de zi cu preparate unice si retete create de el, ce pot fi savurate doar aici.

La Joseph, imaginatia, grija pentru detalii si rigoarea in alegerea ingredientelor vor transforma fiecare experienta intr-un moment special, ca un ritual gastronomic personalizat pentru fiecare client in parte. Meniul, gandit de chef Hadad alaturi de echipa sa, arata creativitatea si experienta de peste 30 de ani. Universul Joseph inseamna o fuziune de gusturi, mixuri si texturi inedite, gata sa rasfete si cei mai pretentiosi gurmanzi.

Meniul cuprinde specialitati din bucataria rece: de la pate de ficat de gasca cu trufe marinate si sashimi de somon, pana la carpaccio de caracatita si salata de rata confiata cu andive; din bucataria calda: de la scoici Saint Jacques si homar cu risotto, pana la coroana de miel si file de vita cu ficat de rata.

In 2015, la aproape 3 ani de la deschidere, restaurantul nostru primeste prima recunoastere internationala – Golden Quality Award – in cadrul International Quality Convention, organizat la Paris.

Aflat in inima Bucurestiului, intr-o casa cu istorie si dichis, redecorata intr-un stil modern, restaurantul JOSEPH va surprinde gurmanzii cu un meniu gandit integral si pregatit minutios de chef Joseph Hadad.


De asemenea, meniul are si o linie de desert unica, cu preparate special create de chef Hadad, pentru a da o nota extrem de personala.

Joseph by Joseph Hadad
Adresa: Str. Dr. Ion Cantacuzino Nr. 8, Sector 1, Bucuresti
Telefon: +40 753 999 333
Luni-Sambata:15:00-24:00
Duminica: Inchis
Website: www.josephrestaurant.ro