HULBER SHIRTS

  • Majoritatea tesaturilor folosite in manufactura camasilor HULBER au in componenta in majoritate o tesatura din fibra naturala 100%.

  • Designul camasii HULBER este unul  inovativ. Colectia de camasi este realizata de Simona Hulber, designer vestimentar, cu o bogata experienta dovedita in cei 15 ani de activitate prin rezultatele obtinute in vanzari de branduri ca: Zenonni, Bigotti, Artigiani, Cavaliere, etc. Camasa dumneavoastra HULBER este un produs 100% manufacturat in Romania.

  • Croiul camasii HULBER este unic si este rezultatul unui studiu propriu privind conformatiile corporale si confortul in purtarea camasii. Exista posibilitatea de a putea selecta pentru fiecare model de camasa doua optiuni: tiparul slim si tiparul clasic, pentru fiecare masura in parte, pentru a putea acoperi cat mai multe conformatii corporale. Pentru a reduce riscul de a comanda un produs care sa nu se potriveasca ca masura, va recomandam sa consultati tabelele de masuri si informatiile prezentate pe site, ce ofera toate informatiile necesare pentru a depasi acest impediment.

  • Personalizarea camasii HULBER face diferenta fata de un produs obisnuit prin accea ca se pot aplica suplimentar la o camasa: monograma prin broderie, buzunar la piept sau sistemul de nasturi (button-down) la gulerul camasii, pentru o pozitie verticala perfecta. De asemenea se poate opta intre un tipar slim si unul clasic pentru fiecare camasa in parte.

  • Accesoriile camasii HULBER, precum nasturii, ata, insertiile, balenele detasabile, etc  sunt de cea mai buna calitate.

  • Calitatea finala a camasii HULBER este oferita de un sistem de productie inovativ, care prezinta marele avantaj al urmarii individuale a fiecarei camasi in orice stadiu intermediar de executie, pana la faza de ambalare si livrarea finala catre client, reducand la minim posibilitatea aparitiei unui defect sau eroare.

  • Modul de prezentarea a informatiilor despre camasile HULBER pe site-ul Hulber.ro este unul elaborat. La fiecare model de camasa exista: recomandari de purtare, sugestii de asortare cu alte produse, accesorii sau chiar propuneri de tinute, descrieri detaliate ale produsului, dar si a partilor sale componente (tesatura, guler, mansete, etc), sunt prezentate deasemenea detaliile speciale de design care scot in evidenta camasa Hulber, etc. Toate acestea le regasiti in pagina de produs.

  • Modul de ambalare al camasilor HULBER. Pentru a elimina riscul deteriorarii din timpul transportului catre client si pentru a pastra o imagine impecabilla a produsului HULBER in ambalajul sau original, am apelat la un al doilea tip de ambalaj, care ofera o protectie suplimentara si ofera garantia receptiei unui produs 100% integru.

Comenzi: 0735 610 130
Email: comenzi@hulber.ro