Afacerea Total Wash a inceput in urma cu 13 ani cu un punct de lucru in zona Bucuresti, specializat in servicii de spalatorie, calcatorie si curatatorie.

Pentru ca am acordat inca de la inceput o atentie deosebita calitatii serviciilor prestate, iar clientii nostri ne apreciaza si revin la noi ne-am dezvoltat creand puncte de lucru in toate zonele orasului si dezvoltandu-ne si in afara lui.

Total Wash este un furnizor specializat de servicii profesionale de spalatorie, calcatorie si curatatorie cu o activitate ce insumeaza peste 12 ani pe piata bucuresteana.

Eficienta serviciilor si a proceselor aplicate in realizarea obiectului de activitate, profesionalismul si nu in ultimul rand, grija pe care o acordam tuturor celor care au incredere in noi, ne-au ajutat sa conturam un profil aparte al companiei Total Wash.

Servicii:
Colectare si Livrare la domiciliu
Spalarea se desfasoara in cateva etape in masura sa asigure un serviciu finit de calitate.
Curatarea ecologica este procesul de curatare ce foloseste un solvent organic altul decat apa cunoscut in literatura de specialitate ca “fluid de curatare uscata”.
Calcarea este procesul prin care legaturile dintre lanturile de polimeri ale tesaturii sunt slabite.

Punctele forte TotalWash:
Flexibilitatea
Promptitudinea
Profesionalismul
Rapiditatea
Pasiunea si Dedicarea

Misiunea TOTAL WASH este aceea de a se asigura zilnic ca imaginea dvs. nu are de suferit, si este in concordanta cu standardele dvs. cele mai exigente. Exigenta cu sine este de altfel unul dintre principiile noastre (deontologice).

Total Wash
Adresa: Sos. Colentina nr.2
Telefon: 0724 661 906
Email: office@totalwash.ro
Website: http://www.totalwash.ro