Ganditi-va la VacaMuuu ca la o galerie a gusturilor: fripturi perfect taiate si pregatite, ce sfaraie pe gratarele speciale, burgeri si kebabi suculenti si deliciosi, alaturi de o selectie atenta de preparate si antreuri.

Experienta internationala in restaurante, cunoasterea si pasiunea pentru gustul si bucuria dintr-o friptura sau un burger, angajamentul total pentru client si imaginatia debordanta a unei fetite care ne-a creat numele (o sa va spunem povestea aceasta la un moment dat) – iata din ce s-a nascut conceptul VacaMuuu.  Ganditi-va la VacaMuuu ca la o galerie a gusturilor.

Va puteti bucura in restaurant de fripturi perfect taiate si pregatite, ce sfaraie pe gratarele speciale, de burgeri si kebabi suculenti si deliciosi, alaturi de o selectie atenta de preparate si antreuri.

VacaMuuu gazduieste o macelarie fara egal, unde puteti gasi o selectie internationala din cele mai bune carnuri, condimente si produse, in asa fel incat sa puteti lua experienta VacaMuu cu voi si sa o adaptati stilului si atmosferei casei voastre.

“N-am inventat noi carnea. Doar am avut pasiunea si rabdarea sa invatam totul despre ea si, astfel, sa ii crestem potentialul in fata unui consumator educat si entuziast. Avem cele mai bune carnuri si produse pentru carne din lume si cei mai buni oameni care lucreaza cu ele. Cred ca asta se vede in raspunsul pe care il avem de la clientii nostri.”

VacaMuuu detine certificari halal pentru carne si kosher pentru gama de produse de bacanie, in semn de respect pentru clientii internationali.

Vacamuuu – The Steakhouse
Adresa: Calea Floreasca 111 (langa Piata Floreasca)
Rezervari: 0731.351.135
Luni – Joi 11:30 AM – 11:00 PM
Vineri: 11:30 AM – 01:00 PM
Sambata – Duminica : 10:30 AM – 10:30 PM
Email: office@vacamuuu.com
Website: www.vacamuuu.com