ALTERNOSFERA revine la Hard Rock Cafe, miercuri, pe 4 octombrie, la ora 21:30, pentru un show cu totul si cu totul special, unde nu vom fi mese in fata scenei pentru o atmosfera perfecta.

Trupa de rock alternativ, infiintata in decembrie 1998, la Chisinau, a sustinut de-a lungul timpului, sute de concerte in Romania si Republica Moldova, lansand cinci albume si un EP.
In luna octombrie a anului trecut, Alternosfera a lansat albumul “Haosoleum”, ultima parte a tripticului “Epizodia”, printr-un concert inedit la Arenele Române. De asemenea, trupa a primit, pentru al treilea an consecutiv, titlul “Best Romanian Alternative Rock Band 2015”, In urma unui concurs anual organizat de Metalhead.ro. In cadrul aceluiasi concurs, “Haosoleum” a fost desemnat “Best Romanian Alternative Album 2015”.

 

Biletele pentru showul ALTERNOSFERA se gasesc In format electronic pewww.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Cafe DEKO, Club Quantic, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:

– 49 de lei fara loc, in fata scenei, pe ringul de dans

– 79 de lei, cu loc la masa, in sala (doar 250 de bilete)

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM si METALHEAD.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here