Termeni si Conditii

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.vipstyle.ro

Pentru folosirea acestui site, va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile. S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale prezentelor prevederi fara vreo notificare prealabila, facandu-le publice prin intermediul acestei pagini web.

Accesand link-ul ´Termeni si conditii´ prezent pe site gasiti intotdeauna ultima versiune in vigoare a acestora.

Acest site, serviciile si continutul sau va sunt oferite conditionat de acceptarea dumneavoastra fara nici o modificare a acestor termeni si conditii.

Neacceptarea acestor termeni implica neutilizarea site-ului www.vipstyle.ro a serviciilor oferite prin intermediul lor.

Prin utilizarea site-ului, intelegeti de drept ca acceptati sa respectati termenii si conditiile de mai jos. Folosirea acestui site in continuare implica acceptarea acestor termeni si conditii de utilizare din punct de vedere legal.

Concept Info

Acest website este o resursa pentru orice utilizator de Internet care doreste sa se informeze in privinta posibilitatilor de petrecere a timpului liber in Bucuresti.

Datele de contact si optiunile unui local prezentate pe www.VIPstyle.ro sunt informatii publice si au rolul de a informa orice persoana in ceea ce priveste localul respectiv. Descrierea localului este parerea obiectiva a editorilor VIPstyle.ro cu privire la acel local.

Site-ul VIPstyle.ro nu isi propune sa utilizeze acest instument pentru defaimare, ci pentru o informare a consumatorilor. Acesta descriere se poate modifica in timp pentru a reflecta modificarile din localul respectiv.

Descrierea editorilor nu are nici o legatura cu opiniile si comentariile utilizatorilor site-ului in legatura cu un anumit local. Editorii pot totusi tine cont de acestea in formularea descrierii.

S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. si editorii sai nu pot fi trasi la raspundere in nici un fel pentru acesta descriere, nici de catre utilizatorii site-ului, nici de catre proprietarii localurilor.

In situatia vreunei nemultumiri cu privire la acesta descriere, la cererea proprietarilor localurilor, toate informatiile pot fi sterse complet de pe site-ul www.VIPstyle.ro, si se va opera stergerea tuturor datelor.

Stergerea datelor unui local se va opera in termen de 48 de ore de la primirea notificarii in scris prin email la adresa: florin@vipstyle.ro sau a scrisorii cu confirmare de primire.

Solicitarile verbale sau telefonice nu vor fi luate in considerare.

Telefonul din pagina de contact este posibil sa fie pus sub ascultare, datorita unor amenintari din partea utilizatorilor sau a proprietarilor de localuri.

Descrierea serviciilor

Pentru utilizarea serviciilor noastre trebuie sa dispuneti de echipamentele necesare accesarii paginii http://www.vipstyle.ro (calculator, modem, linie telefonica fixa sau mobila etc.) precum si de o conexiune la Internet.

S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. nu poate fi trasa la raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe servere din orice motiv.

De asemenea, compania nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe site-urile proprii. Veti folosi informatiile furnizate de acest site pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, acceptati ca nu veti da in judecata compania S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L.

S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. ofera utilizatorilor prin intermediul acestui site acces la o serie de servicii si informatii  publice care includ, dar nu se limiteaza la: servicii de mica si mare publicitate, servicii de promovare, continut editorial original sau preluat. Aceste servicii pot include si publicitate, sub forme vizuale sau scrise, iar vizitarea site-urilor de catre dumneavoastra consitutie acceptarea acestui mod de prezentare.

Intelegeti si sunteti de acord ca serviciile oferite de acest site includ anunturi, informatii publice si de interes general, si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de utilizator al site-ului.

Daca veti furniza informatii publice care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. are dreptul sa suspende sau stearga toate informatiile legate de prezentarea Locatiilor sau a Serviciilor oferite de dumneavoastra.

Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator, sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea in mod public pe site-ul www.vipstyle.ro. Prin urmare, va obligati sa NU faceti urmatoarele:

a) sa publicati materiale cu drept de autor, daca nu sunteti autorul respectivelor materiale sau daca nu aveti permisiunea autorului de a le publica;
b) sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un tert, fie ca este utilizator persoana fizica sau juridica;
c) sa publicati o imagine sau o afirmatie cu tenta sau explicit sexuala;
d) sa publicati materiale care contin dar nu se limiteza la virusi, viermi, malware sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
e) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum ar fi, dar fara a se limita la informatii confidentiale, informatii aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta unor acorduri de confidentialitate);
f) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, ´junk mail´, ´spam´, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari;
g) promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri ´crush´;

S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. nu tolereaza atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.

S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor de interes public , si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat.

S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. prin site-ul www.VIPstyle.ro isi rezerva dreptul de a indeparta informatiile abusive sau ilegale.

Informatii pentru utilizatori

S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. certifica faptul ca site-ul VIPstyle.ro prezinta doar informatii de interes public, si NU inregistreaza, NU stocheaza, NU prelucreaza date cu caracter personal, NU foloseste cookie-uri, si NU inregistreaza cautarile sau actiunile utilizatorilor pe site.

S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele pierderi de informatii cauzate de erori ale siteului sau ale scripturilor care ruleaza pe site. De asemenea nu raspundem pentru problemele de securitate ale serverului pe care se afla gazduit www.VIPstyle.ro

Utilizarea materialelor

Intregul continut al site-ului www.VIPstyle.ro este proprietatea S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. sau a surselor mentionate si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (nr. 8/1996). Orice copiere, reproducere, retransmitere sau distribuire a siteului www.VIPstyle.ro, in intregime sau doar in parte, in orice mediu sau forma este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate marcile inregistrate folosite pe site-ul www.VIPstyle.ro sunt proprietatea exclusiva a respectivilor detinatori.

S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe siturile VIPstyle.ro (situl web) doar in scopuri personale si pentru uz necomercial.

Continutul acestor situri, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv al S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L., drept protejat de legile in vigoare.

Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

Proprietatea informatiilor publicate pe site-ul www.VIPstyle.ro

S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei (inclusive observatiile si sugestiile) sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti oricarui site al www.VIPstyle.ro.

Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati catre S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca, de a mentiona numele sursei in legatura cu materialul pe care l-ati transmis;

S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea informatiilor furnizate de dumneavoastra in materialele, mesajele, retetele transmise si publicate pe site-ul www.VIPstyle.ro

Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Compania S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; compania are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Publicitate pe site-ul www.VIPstyle.ro

S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul siturilor sale. Participarea in promotii ale companiilor prin intermediul siturilor, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii.

S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului www.VIPstyle.ro

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-ul www.VIPstyle.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. nu are nici un control asupra acesor situri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca firma S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. nu este responsabila de disponibilitatea acestora, nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste siteuri sau resurse.

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de siteuri sau resurse.

Limitarea responsabilitatii

S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru orice fel de daune aparute prin folosirea acestui site. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca utilizarea site-ului se face pe propriul risc.

S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. nu are nici un fel de obligatie legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte.

S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului postat sau furnizat de dumneavoastra pe site. Dumneavoastra luati cunostinte si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea materialului continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru sectiunea de stiri sau evenimente a acestui site. Sursele stirilor sunt cele mentionate acolo unde acestea apar.

S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. nu poate fi tras la raspundere in cazul in care evenimentele prezentate pe acest site se amana ori se anuleaza.

S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. aparute la introducerea descrierilor pe site sau aparute chiar in ofertele primite de la parteneri.

Site-ul www.VIPstyle.ro prezinta ofertele speciale si meniurile acelor firme care si-au dat acordul in acest sens. Continutul siteului (texte, descrieri, caracteristici, imagini, simboluri, oferte, meniuri, etc.) a fost alcatuit in baza datelor primite de la firmele respective sau preluate din surse de informatii publice.

Din acest motiv, S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile localurilor de pe site, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra ori fiind o descriere obiectiva si pertinenta in concordanta cu realitatea de facto din localul respectiv, descriere care nu va putea face obiectul unei dispute de nici un fel intre S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. si un tert.

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, prejudiciere de imagine, posibilitate de folosire, date sau alte pagube (chiar daca S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-urilor www.VIPstyle.ro
b) acces neautorizat la site sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra
c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului www.VIPstyle.ro
d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

a) utilizarea serviciilor din situl www.VIPstyle.ro se face pe propria raspundere.
Serviciile sunt furnizate pe principiul ´asa cum sunt´ sau ´asa cum sunt disponibile´

b) S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. nu ofera nici o garantie ca:
1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului www.VIPstyle.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
4) orice eroare de program va fi corectata;

c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de www.VIPstyle.ro se afla astfel la discretia dumneavoastra si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Prevederi finale

In cazul in care vreo prevedere din acesti termeni si conditii este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale termenilor si conditiilor mai sus mentionate, acestea ramanand in vigoare.

Acesti termeni si conditii constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. in privinta utilizarii site-ului www.VIPstyle.ro, pus la dispozitia dumneavoastra de S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. si reglementeaza folosirea serviciilor site-ului www.VIPstyle.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. (inclusiv dar nu neaparat limitat la o versiune precedenta a prezentilor termeni si conditii).

Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a termenilor si conditiilor care se pot aplica atunci cand folositi alte servicii S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert.

Termenii, conditiile si relatiile dintre utilizatori si S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

Protectia datelor cu caracter personal (GDPR)

S.C. VIPSTYLE CONSULTING S.R.L. certifica faptul ca site-ul VIPstyle.ro prezinta doar informatii de interes public, si NU inregistreaza, NU stocheaza, NU prelucreaza date cu caracter personal, NU prelucreaza cookie-uri, si NU inregistreaza cautarile sau actiunile utilizatorilor pe site.