Aida Bistro va propune o calatorie culinara, pornind din centrul gastronomiei mondiale, Franta, trecând printre pescarii galagiosi si bistrourile din port, de pe coasta Portugaliei, ajungem dincolo de ocean în renumitele Barrio argentiniene, acolo unde în fiecare casa gasim celebrul Asado (grill), coastele rumenite si sosul chimichurri.

Este o incursiune în spatiul de latinitate universal, unde masa este un ritual, un moment de tihna si liniste în familie si între prieteni. Va propunem o alternativa la meniurile clasice, printr-o experienta de tip boutique gourmet si o atmosfera pe masura.

Bistro-ul preia din istoria de peste un secol a Palatului Bragadiru si din atmosfera vechiului cinema Aida, pe care le îmbina cu modernismul meniurilor concepute cu creativitate si a show-urilor de live cooking. Arhitectura ce împleteste elemente victoriene cu detalii moderne, specifice secolului XXI, va va transpune într-o lume a bunului gust si totodata a gustului bun.

Vara, Terasa Aida Bistro, amplasata în gradinile interioare pline de verdeata ale Palatului, îsi deschide portile pentru clientii care doresc sa savureze preparatele noastre într-un spatiu de poveste, situat chiar în mijlocul Bucurestiului, dar totodata ferit de vuietul urban.

Indiferent de anotimp, fie ca optati pentru salonul interior (cu o capacitate de 80 de persoane) sau pentru terasa (cu o capacitate de 60 de persoane), Aida Bistro va asteapta sa va bucurati de atmosfera deosebita si, mai ales, de preparatele gourmet.

Aida este bistroul în care regasiti gusturile si preparatele favorite, de fiecare data reinterpretate, cu un factor surpriza, care provine din alegerea ingredientelor în ton cu sezonul, plating-ul atent realizat si nu în ultimul rând, spectacolul oferit de preparatele care sunt create chiar sub ochii dumneavoastra, asta pentru ca cea mai buna muza ce ne inspira în oferirea de noi preparate sunt chiar cei care poposesc în bistro cu mintea deschisa pentru o experienta culinara noua, bazata pe bucataria fusion si pe interactivitate.

Aida Bistro
Adresa: Calea Rahovei nr.147-153
(In incinta Palatului Bragadiru)
Rezervari: 0756 147 153
Luni – Duminica: 10:00 AM – 12:00 AM
Email: rezervari@aidagourmet.ro
Website: http://www.aidagourmet.ro