Amalgam este un nou concept Zexe, cu totul diferit fata de ce am creat pâna acum. Aceeasi calitate a numelui Zexe, dar totusi, altfel.
Esenta lucrurilor pe care le-am învatat de-a lungul timpului, aduse sub acelasi acoperis si duse mai departe, într-o viziune mai fresh si plina de viata.

Amalgam înseamna un restaurant, o creatie 100% Alexandru Consulea, o cafenea-cofetarie, în care se regasesc deserturi create de Ana Consulea & echipa Zexe Braserie (si ele într-o viziune noua, diferita fata de cele din vitrina Braseriei), o veranda ce abunda de verdeata si o florarie – Floraria Zexe.

Practic, Amalgam renuneste, pe Dorobanti 239, ceea ce stiu sa faca cel mai bine mai multi membri ai familiei Consulea. Variat, dar într-o armonie perfecta, la fel ca personalitatile celor ce compun… Amalgamul.

Ne dorim sa aducem mai multa relaxare pe scena gastronomica româneasca, asa ca ne concentram mai mult pe mâncarea foarte buna, din ingrediente autohtone foarte atent selectionate.


Astfel, va propunem un amalgam de take-away si à la carte, perfect adaptat timpului nostru, cu o atmosfera prietenoasa, fresh si un serviciu relaxat.

Un loc în care perisoarele de Mangalita „convietuiesc” cu piza Diavolita, iar ciocolata Valrhona si baba cu rom, cu hortensii si trandafiri.

Amalgam Restaurant
Adresa: Calea Dorobanti nr.239
Telefon: 0784235604
Program: L-D: 11:00-22:00
Email: office@restaurantamalgam.ro
Website: www.restaurantamalgam.ro