Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani de la deschiderea restaurantului pe piața din România.

Momentul aniversar va fi marcat pe 20 ianuarie, printr-un concert susținut de Vița de Vie și prin lansarea unui preparat deosebit, creat de celebrul Chef Sorin Bontea.

Produsul va fi disponibil atât în restaurant, cât și pentru livrări, exclusiv prin Tazz, până pe 31 ianuarie.

Începând cu 20 ianuarie, iubitorii de mâncare vor putea încerca preparatul special aniversar – coaste de porc glazurate cu sos de stridii, soia, usturoi, miere și sweet chili, frăgezite la cuptor și rumenite apoi pe grătar, servite alături de cartofi dulci prăjiți și salată cu alge, ridiche albă, morcov și castraveți.

“Le mulțumim oaspeților noștri pentru momentele frumoase petrecute împreună și le suntem recunoscători pentru fidelitate și apreciere.

Ne bucurăm că începem al 14-lea capitol din povestea Hard Rock în România cu un produs nou și incitant. Suntem mândri de colaborarea cu Chef Sorin Bontea și de faptul că, de 2 ani ȋncoace, ajungem ȋn casele voastre, cu ajutorul partenerilor noștri de la Tazz.

Mulțumim celor care ne vizitează sau comandă de la noi și sperăm să vă oferim mereu cele mai plăcute surprize”, a declarat Marius Băban, director general al restaurantului Hard Rock Cafe București.

Gurmanzii vor putea comanda coaste à la Chef Bontea în varianta de porție mare, dar și în varianta de jumătate de porție.

„Ne bucurăm să sărbătorim alături de Hard Rock Cafe un moment atât de special, cum este aniversarea de 14 ani. Atunci când te gândești la Hard Rock Cafe, îți vin în minte muzică bună și mâncarea delicioasă, așa că nu aveam cum să sărbătorim altfel decât cu cele două în prim plan – un concert Vița de Vie și cu un preparat special aniversar, pe care l-am gândit împreună cu Chef Sorin Bontea”, a declarat Răzvan Acsente, Chief Marketing Officer – Tazz.

Vă invităm să vizitați site-ul https://www.hardrock.com/cafes/bucharest/ro/ pentru mai multe detalii.

Despre Hard Rock Cafe
Hard Rock Cafe București este cel de-al 174-lea restaurant deschis de compania HR International.

Cu locații în 75 de țări, care includ în prezent 185 de restaurante, 27 de hoteluri și 12 cazinouri, Hard Rock International (HRI) este una dintre cele mai recunoscute companii la nivel global.

Începută cu o chitară donată de Eric Clapton, Hard Rock deține acum cea mai valoroasă colecție de suveniruri muzicale din lume, care este expusă în toate locațiile sale. HRI este, de asemenea, cunoscut pentru colecția sa de îmbrăcăminte și accesorii disponibilă în Rock Shop® și online la https://shop.hardrock.com.

HRI deține marca comercială globală pentru toate mărcile Hard Rock, inclusiv pentru locațiile Hard Rock Live®. Compania deține, operează sau a oferit francize pentru restaurante în marile orașe ale lumii, inclusiv în Londra, New York, San Francisco, Sydney și Dubai.

HRI deține, de asemenea, licențe și/sau gestionează proprietăți, hoteluri sau cazinouri din întreaga lume.

Hard Rock Cafe București are o istorie de 14 ani pe piața din România, mai multe informații despre restaurant găsiți aici https://www.hardrockcafe.com/location/bucharest/ro.

Despre Tazz
Tazz oferă acces rapid la noi experiențe culinare și nu numai. De la food ordering la orice produse necesare pentru casă, cu livrare rapidă, Tazz este rezultatul parteneriatului încheiat în toamna lui 2019 cu eMAG, care a intrat în acționariatul companiei EuCeMananc cu obiectivul de a accelera dezvoltarea business-ului.

În acest moment, Tazz este cea mai descărcată aplicație de către români din categoria „Food & Drink”. Serviciile oferite de Tazz sunt disponibile atât prin aplicațiile Android și iOS, cât și online pe www.tazz.ro.