Joi, 11 mai, ora 21.30 – Concert VAMA

Primavara a venit cu o “Epidemie de iubire” sau cu un chef nebun să cânţi, cât poţi de tare, “Perfect fără tine”? Pe 11 mai, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe pentru o seară de hituri pop-rock, alături de trupa ta preferată – VAMA! În faţa scenei nu vor fi mese, aşa că dansul este garantat.

Un concert Vama este o experienţă specială. Trupa şi-a obisnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans şi actorie este dublat de jocuri de lumini şi imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieşte, vibrează şi iubeşte.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata ţara, precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preturi:
– Cu loc la masă: 90 lei
– Fără loc, în faţa scenei, pe ringul de dans: 55 lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM.

Hard Rock Cafe
Sos. Kiseleff nr.32
Rezervari: 021-206.62.61
www.hardrock.com/bucharest

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here