Noi producatorii de înghetata de la Emilia Cremeria dorim sa cream o legatura speciala între origine si universul înghetatei, utilizând doar materii prime de calitate, atent selectionate pentru realizarea unei înghetate care nu are nevoie de cuvinte.

In baza experientei in acest sector si profundei noastre pasiuni, reusim sa exprimam tot ce poate fi mai bun in realizarea înghetatei artizanale italiana. Emilia Cremeria urmareste fiecare faza de business, cu atentie pentru experimentare si inovare.

Pentru acest motiv am decis sa ne bazam pe calitatea produselor noastre si pe completa transparenta. Zilnic producem in fiecare punct de vânzare retete originale, baze perfecte pentru înghetata proaspata. O înghetata preparata in fiecare zi cu pasiune fara grasimi hidrogenate sau coloranti artificiali.

Prospetimea este fara dubiu conceptul de baza a întregii noastre experiente. In fiecare zi, in fiecare punct de vânzare produsele noastre sunt realizate cu materii prime excelente si proaspete.

In produsele noastre veti gasi mereu doar ingrediente exceptionale, precum lapte Alta Qualita, fructe proaspete si zahar brun. Dorinta noastra de a valoriza produse tipice regionale IGP si DOP se reflecta in calitatea înghetatei noastre, unica, cu gustul de odinioara si irezistibil de cremoasa.

Marturie sunt multitudinea de gusturi pe care le cream in fiecare an pentru a satisface orice dorinta.

A respecta traditia pentru noi se reflecta in utilizarea materiilor prime de calitate in fiecare faza de productie. Bun venit in universul nostru, bun venit in universul Emilia Cremeria.

Înghetata artizanala Emilia Cremeria reprezinta puritatea gustului. Cremoasa si cu savoarea de odinioara, înghetata noastra e dulce in mod echilibrat, realizata doar cu ingrediente de calitate si atent selectionate.

Pentru aceasta alegem doar ce este mai bun pentru voi: oua de tara, lapte biologic, fructe proaspete si zahar brun, ingrediente emulsionate lent pentru a obtine o înghetata pufoasa si totodata unica. O înghetata nu este o înghetata daca nu are gustul potrivit iar a noastra este într-adevar spectaculoasa.

Toate creatiile noastre au gustul natural al lucrurilor facute cu rabdare si iubire, asa cum le prepara mama. Gusturile noastre au ca baza cremele noastre artizanale, se topesc lent la degustare si raspândesc o neasteptata aroma proaspata si naturala. Va vor oferi momente de neuita, de absoluta dulceata si va vor cuceri de la prima degustare.

Emilia Cremeria
Adresa: Str. Franceza nr.42
Telefon: 0736.964.978
Email: info@emiliacremeria.com
Website: http://www.cremeriaemilia.com