Hard Rock Cafe Bucureşti lansează noua gamă de deserturi Sweet Stories în ediţie limitată, sub semnătura bloggerului culinar Prăjiturela.

Noul insert este o premieră în meniul Hard Rock pe plan local şi vine cu o propunere răcoritoare de 3 noi deserturi de vară – Panna Cotta, Pavlova şi Tartă de ciocolată – disponibile în restaurant pentru următoarele 6 săptămâni.

„Căutăm întotdeauna noi moduri de a ne surprinde clienţii şi ne bucură de fiecare dată când ni se alătură oameni la fel de pasionaţi de arta culinară.

PrăjiturEla ne-a câştigat prima dată cu celebra ei tartă cu lime, iar astăzi suntem bucuroşi să facem încă un pas în această colaborare şi să inaugurăm o premieră în meniul nostru – primele deserturi semnate exclusiv de un blogger culinar.

Noile deserturi sunt o propunere excelentă pentru perioada verii şi aduc noi note de savoare meniului nostru.” – a declarat Marius Băban, Director General Hard Rock Cafe Bucureşti.

Meniul Sweet Stories: PANNA COTTA CU TOPPING DE CĂPŞUNI Fină și răcoritoare, scăldată-n sos de căpşuni coapte cu oțet balsamic şi ornată cu flori comestibile.

PAVLOVA Cu fructe proaspete, cremă răcoritoare de lime și lapte condensat, deliciul suprem şi echilibrat al verii.

CHOCOLATE CARAMEL TART Un mix de ciocolată neagră, caramel sărat și fulgi de sare Maldon, servit cu înghețată rece de vanilie. „Sunt extrem de onorată să răspund invitației Hard Rock Cafe Bucharest și emoţionată să văd cum vor fi primite aceste trei deserturi în următoarea lună.

Nu doar că îmi poartă semnătura, dar le-am gândit cu multă pasiune, într-un mix de arome care să satisfacă o plajă largă de preferințe și să aducă puţină vară în farfurie.

Colaborarea cu Hard Rock Cafe este foarte aproape de sufletul meu şi a venit foarte natural. Dorim ca împreună să aducem un pic de dulce, prin gusturi bune şi calitatea preparatelor din noul insert.” – a adăugat Mihaela Sava, blogger culinar PrăjiturEla.

Sweet Stories va fi inaugurat pe 27 iulie, începând cu ora 19.00, în restaurantul Hard Rock Cafe din Bucureşti, într-un eveniment deschis publicului şi va include, pe lângă degustarea noilor preparate, un concert live al trupei Popas Band şi o tombolă cu premii surpriză.

Detaliile evenimentului pot fi accesate în acest link: Lansare meniu Sweet Stories by Prajiturela