Dany D lansează un nou single – „Besos Criminales” – o piesă de vară cu un sound actual și un vibe ce va face ascultătorii să dea play piesei iar și iar.

Artistul a devenit cunoscut publicului larg acum doi ani, în urma succesul pe care l-a avut pe scena talent show-ului X Factor, unde Dany D a ales să interpreteze o bucată din celebrul musical “Jesus Christ Superstar”. „Nu mă așteptam să te văd aici”, i-a spus Ștefan Bănică Jr.

„Nu te-am recunoscut, dar mi-ai plăcut foarte mult atunci, la teatru, iar astăzi ai adus o stare.”, a continuat acesta. „De la acuta aia a fost șoc. Minunat. Incredibil”, a adăugat Delia, în timp ce solistul de la Carla’s Dreams a ținut să puncteze: „El ar putea câștiga X Factor”.

Actor şi cântăreţ, absolvent al insitutului teatral avându-l ca mentor pe regretatul actor şi profesor Adrian Pintea, Dany D a decis să-și schimbe direcția muzicală și să se reinventeze.

Mesajul piesei Besos Criminales reprezintă un joc al flirtului, mix-ul de sentimente între un el și o ea, când experimentezi tot felul de sentimente care te intrigă și te fac să îți dorești mai mult, despre atingeri vinovate și flirt senzual, toate astea transpuse pe note muzicale.“, declară Dany D.

Filmările videoclipului piesei „Besos Criminales” au avut loc într-un cadru absolut special din Buftea. Imaginile din clip te surprind și redau întocmai povestea dintre un el și o ea, transpunând întocmai atmosfera din Mexic. Clipul poartă semnătura regizorului Silviu Mindroc, prieten al artistului.

Acesta a fost, de asemenea, regizorul videoclipurilor unor nume importante din industria muzicală românească precum Voltaj, Alexandra Ungureanu, Yellow, Nico, Adrian Enache, Monoir, Amna și nu numai.

Mă bucur foarte mult de colaborarea pe care am avut-o cu Dany D, căci am reușit să concretizăm în imagini viziunea pe care alături de el și de echipa mea o aveam asupra videoclipului. Tot ce s-a întâmplat pe platoul de filmare a venit natural pentru realizarea acestui videoclip.

Piesa şi mesajul acesteia ne-au ajutat foarte mult. Energia și starea pe care o transmite piesa ne-au făcut să alegem cele mai bune cadre, iar asta se vede și în imagini. Atmosfera a fost una relaxată si ne-am simțit foarte bine. Videoclipul transmite și această stare“, a menționat regizorul Silviu Mindroc.

Single-ul „Besos Criminales” este lansat sub egida Dany D, ca artist independent, piesa fiind produsă în Mexic de către Orlando di Pietro, nominalizat de 2 ori la Latin & American Grammy şi David Rojas, A&R Westwood Management, iar linia melodică şi versurile poarta semnătura artistului.

Facebook -> https://www.facebook.com/danyd.music/

YouTube -> https://www.youtube.com/watch?v=7eirZlL3cEg

Andrei Alexandru

PR & Senior Social Media Specialist affiliated ITV.com