Sunt Mario Grigorescu, Consultant Marketing Online si Partener Certificat Google.

Ajut companiile sa utilizeze marketingul online ca pe un instrument de business, in mod strategic si cu focus pe cresterea organica si rezultate in prima pagina Google.

Am terminat Universitatea Pro-Humanitas cu specializarea in PsihoPedagogie Speciala si Asistenta Sociala. Imediat dupa incheierea studiilor am fost angajat in cadrul: Parcului de Soft si Tehnologie a Informatiei unde am avut ocazia sa fac parte in echipa de specialisti IT care au creat primul „Panou Publicitar cu Touch-Screen„, proiect care a fost de un real succes ajungand sa fie vandute mai apoi in tari precum: Arabia Saudita, America, Japonia.

Dupa incheierea contractului am studiat pentru prima data Digital Marketing in anul 2013 in cadrul celei mai mari platforme online de E-Learning din acea perioada, mai exact: ALISON unde am obtinut prima mea Diploma in Social Media Marketing. Am avut norocul la acea vreme sa studiez tehnicile de social media marketing cu celebrul Chris Farell, unul dintre cei mai populari profesori in predarea tehnicilor de baza in Business Online.

La vremea respectiva, fiindca ma fascina Google si modalitatile lui de promovare, mi-am luat certificarile Google si in paralel, am inceput sa ma documentez tot mai mult in strategiile de Marketing Online si Social Media Marketing timp in care am inceput prima mea colaborare ca si freelancer cu celebrul brand Accessorize Romania, realizand si optimizand site-ul companiei de prezentare, la acea vreme.

In anul 2017 am avut ocazia sa particip la cel mai mare eveniment de business din Europa Centrala si De Est care s-a organizat la Bucuresti, mai exact – Brand Minds 2017 Entrepreneur 2.0 – moment in care am avut ocazia de a urmari live prezentarea mentorului meu: Gary Vaynerchuk – omul caruia ii datorez experienta si cunoasterea aprofundata a tehnicilor de marketing digital din ziua de azi.

Am stat ceva timp in zona de performance, apoi am intrat si in zona de Trusted Professional – care m-a fascinat si mi-a imbogatit experienta profesionala in optimizarea locatiilor de business in Google Maps ajungand la ora actuala sa fiu Google Street Trusted Photographer cu peste 1.400.000 vizualizari online si Local Guide 7, reusind ca in combinatie cu strategiile de optimizare SEO sa pun in primele pozitii Google brandurile clientilor mei.

Nu m-am oprit din invatat si experimentat, mai ales ca in marketing online e important sa faci asta, ca sa poti oferi valoare celor carora le oferi serviciile. Asa ca mi-am completat expertiza cu certificari in Digital Marketing, Inbound Marketing si SEO Optimization.

Dupa cativa ani ca si freelancer avand colaborari diverse cu companii mici si mijlocii – alaturi de antreprenori minunati si pasionati de ceea ce faceau, dupa ce am ajutat branduri cunoscute sau la inceput de drum, sa-si imbunatateasca prezenta online si sa obtina rezultate in urma activitatilor online – am pornit-o pe cont propriu.

In momentul de fata, tocmai am obtinut Certificare Google in Digital Marketing  iar in paralel administrez si optimizez SEO primul concept de Spalatorie Auto si Cafenea din Bucuresti si totodata,  in functie de obiectivele clientului, concep strategia de marketing online, urmarind obtinerea celor mai bune rezultate in mediul online prin garantarea contractuala a pozitionarii brandurilor in prima pagina Google dupa primele 3 luni de colaborare. Urmaresc evolutia si propun constant optimizari, la nivel de site, abordare, campanii, mesaje, video etc.

Sustin workshopuri interne de marketing online in companii, concepute pe nevoile de business ale fiecarui client.

Pe scurt, ajut brandurile sa profite de oportunitatile pe care le ofera marketingul online, printr-o abordare strategica si optimizari constante ale rezultatelor pentru a putea ajunge in topul rezultatelor Google asa cum am ajuns si eu in primele pozitii Google dupa cuvantul cheie: consultant marketing online, prin crestere organica si strategii de optimizare SEO.

Sunt aici ca sa te ajut. Afacerea ta este o provocare pentru mine iar timpul tau este important astfel incat iti ofer modalitatea cea mai eficienta pentru a valorifica intelept managementul si optimizarea afacerii tale online.

Mario Grigorescu
Orar: 10.00-18.00 (L-V)
Adresa: Str. Berveni, nr. 48A, sector 1, Bucuresti
Telefon: +40741-919-919
Email: contact@agentpromovator.ro
Website: www.agentpromovator.ro