Aseara timpul s-a oprit in loc pentru invitatii care au luat parte la deschiderea celei mai noi locatii Morpho Fabulous Desserts & Macarons. Pe strada Banul Antonache, nr. 59 gasiti intr-un loc desprins dintr-o poveste, cele mai colorate si delicioase deserturi: prajituri, macarons, torturi, trufe si alte bunatati.

In 2014, Morpho Fabulous Desserts & Macarons vine de la Chisinau la Bucuresti si se deschide primul laborator propriu si prima locatie din Romania. Cofetari cu experienta isi dedica timpul, cunostintele si pasiunea, gatind cele mai dulci si colorate deserturi pentru cei carora le trec pragul. Dupa doar 3 ani, la cererea clientilor, s-a deschis cea de-a doua locatie aflata in zona Floreasca.

 

Giulia, Jazzy Jo, Alex Vang, Pia Marina, Alina Vlad si multi altii au fost prezenti aseara la noua cofetarie, locatie unde puteti savura un desert plin de dragoste si culoare, dar si diferite tipuri de croissant acompaniate de cafea italiana. Diminetile pot fi mai usoare la Morpho Fabulous Desserts & Macarons.

Aflandu-ne in frumoasa perioada dinaintea Craciunului, in laboratorul Morpho se realizeaza la comanda cozonaci, torturi si prajituri. Cei care sunt in cautarea unui furnizor de Candy Bar, tort sau dulciuri pentru un eveniment important, trebuie sa stiti ca echipa Morpho Fabulous Desserts & Macarons aduce culoare si veselie la comanda. Orice vis dulce poate deveni realitate.

„A fost o calatorie extraordinara pana acum si suntem foarte bucurosi ca bucurestenii au raspuns entuziast la produsele noastre. Este foarte important pentru noi sa fim cat mai aproape de clientii nostri, asadar am deschisa aceasta noua locatie pentru ca ei sa se poata bucura de prajiturile noastre mai des. In ceea ce priveste locatia, alegerea a fost una simpla pentru ca zona Floreasca se afla printre cele mai cautate zone cu restaurante din Bucuresti.” povesteste Ala Vengher, fondatoarea brand-ului Morpho Fabulous Desserts & Macarons.

Mai multe informatii si detalii puteti gasi pe Facebook si Instagram: @morphomacaronsfloreasca.

Event Team:
PR: Monica Munteanu si Denis Radu
Photo: KOSS Photography