Un teritoriu vast cu o istorie milenara sustine acea diversitate culinara ce intrece toate asteptarile.

Poli Chinese Street Food echilibreaza gusturile cu metode de preparare consemnate in China de sute de ani.

Varietate? Bifat. Prospetime? Bifat. Noul meniu Poli se prezinta din aceasta vara ca o experienta gastronomica inedita, in stil asiatic.

Aperitive precum puiul Shanghai sau pachetelele de primavara devin snacks-ul preferat al celor activi.

Taiteii din orez se servesc, exact ca in patria preparatelor ce contin noodles, alaturi de carne de vita, de pui sau de legume.

Orezul Jasmine, cu bobul lung, mai bogat in fibre decat orezul alb, sta la baza a numeroase alternative sanatoase de street food. In varianta cu fructe de mare lasa loc imaginatiei pentru calatorii culinare estivale.

Variatele retete cu pui se transforma intr-un comfort food necesar cand agenda de lucru este incarcata.

Pentru cei ce vor sa incerce ceva nou, combinatia cu ananas, mar si castravete se dovedeste irezistibila.

Alte posibilitati raman contrastul specific chinezesc al puiului dulce-acrisor si gustul neinfricat de pui iute sau picant.

Preparatele cu vita fac tranzitia de la proteinele vegetale la cele bazate pe carnea rosie.

Mix-ul cu ciuperci chinezesti, binecunoscutele “urechi de lemn”, adauga o sursa de proteine excelenta in special pentru adeptii mersului la sala.

La Poli Chinese Street Food chiar si un regim vegetarian nu lasa loc de plictis. Indragite de cei ce prefera mesele light si tin la silueta, legumele in sos chinezesc sau picante isi pastreaza cat mai mult din forma si textura initiala, deci si din vitamine.

Vara bunatile de tip street food sunt mai apreciate ca oricand. Poli propune meniurile Combo ca optiune convenabila pentru o masa completa in aer liber. Un picnic la iarba verde poate arata si asa.

Indiferent de locatie, Poli isi gaseste drumul catre cei entuziasmati de savoarea mancarii chinezesti.

Comenzile se pot face prin aplicatiile de livrare Glovo, Tazz si Bolt Food. Oferta este completata de distributia in hypermarket-urile Cora si supermarket-urile Mega Image.

In plus, preparatele pot fi servite in 4 locatii din Bucuresti, fiind disponibile inclusiv in varianta takeaway. Astfel, specialitatile culinare din bucataria chinezeasca sunt accesibile si pot fi degustate in varianta Poli printr-un meniu actualizat, deosebit de versatil.

Detalii contact: https://po-li.ro/
@polichinesestreetfood

Piața Gorjului
Intersecția Bd. Iuliu Maniu cu strada Dezrobirii

Piața Obor
Halele centrale Obor

Universitate
Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 7

E-mail: office@po-li.ro