Bucura-te de o altfel de experienta culinara, în care sa fii servit ireprosabil, cu cele mai bune preparate americane, pentru ca tu si cei dragi sa petreceti împreuna momente frumoase.

Vei patrunde într-un decor inedit, de aspectul unui hambar construit din materiale refolosite, îmbogatit cu simboluri clasice americane.

Ne-am lasat creativitatea sa zboare si ne-am dedicat întru totul crearii unui restaurant în care sa te simti bine si sa revii cu drag.

Fiecare element din locatie are o poveste în spate, pe care dorim sa ti-o transmitem.

Motocicletele
Au fost produse în prima jumatate a secolului al XX-lea si sunt modele de referinta, câstigatoare ale curselor de moto usoare din Europa.

Aparatul de pinball
Este o piesa de colectie, autentica si functionala. Produsul este scos din productie din anul 2005 si este editia a 3-a a modelului cu tematica Harley Davidson, realizat de populara firma Stern, recunoscuta în America pentru astfel de jocuri.

Trofeele Moto
Au fost o idee spontana, pe care am îndragit-o înca de la început. Sunt realizate într-un atelier românesc, special pentru Red Angus Steakhouse, folosind piese originale Harley Davidson.

Seile de la bar
Scaunele de la bar sunt facute din sei autentice, uzate, cumparate de la cowboy adevarati, din SUA.

Corpuri de iluminat Vespa
Lustrele din faruri Vespa întregesc decorul, fiind unele dintre elementele noastre preferate.

Cutiile Vechi
Cutiile vechi de ulei de motor sunt piese de colectie. Fiecare dintre ele are o poveste si a strabatut kilometri buni pâna la destinatie.

Materiale refolosite
Scena si lambriul folosesc lemn reciclat, obtinut de la un hambar autentic, ce a fost darâmat. Materialul dateaza de la 1899, asa cum apare si stantat pe una dintre bucati si a fost adus în restaurantul nostru plin de povesti si istorie.

Tonomat
Am pastrat tonomatul din vechea locatie. Se potriveste cu spiritul american, care înseamna distractie, muzica si voie buna.

Mobilierul
Canapelele CowHide – cum le spunem noi – au fost concepute special pentru noi de catre arhitect. Sunt simple, originale si din materiale naturale, asa ca le-am adorat de la prima vedere. Avem doua mese realizate din lemn vechi, refolosit, pentru un plus de istorie!

Pentru noi, cei care l-am construit, Red Angus Steakhouse înseamna traditie, autenticitate si dedicare. Acestea sunt valorile care ne-au insuflat sa punem bazele unui asemenea restaurant, într-o perioada în care conceptul de steakhouse nu exista în România.

Red Angus Steakhouse a început ca o afacere de familie, din dorinta de a realiza ceva care sa ne apartina întru totul si de a crea traditie. Am ales directia treptat, explorând si învatând de la cei mai mari operatori de steakhouse din lume.

Red Angus
Adresa: Ste. Franceza nr.56
Rezervari: 0756.600.000
Email: contact@redangus.ro
Website: www.redangus.ro