Cerul din Târgu Jiu a avut parte sâmbătă seara de un show senzațional de drone luminoase. 50 de drone s-au văzut pe cer, într-un zbor coordonat.

A fost spectacol pe cerul din Târgu Jiu, un spectacol care a adunat câteva mii de spectatori.
EVSKY, prima companie românească care prestează show-uri de drone luminoase pe cer a oferit cel mai impresionant moment, un spectacol de lumini pe cer cu drone „dansând” în sincron. Baletul aerian a durat 8 minute, iar dronele s-au ridicat pe o distanță de până la 90 de metri.

“În zilele noastre, divertismentul nu trebuie să mai însemne repetiție sau monotonie, de acea inovația și creativitatea show-urilor cu drone luminoase pot schimba această perspectivă și o pot face mereu unică. ”, Mădălin Preda, Co-Fondator & Creative Director EVSKY SHOW.


Cele 50 de drone au creat un joc spectaculos de lumini și culori, pe cea mai mare scenă din lume, cerul, într-o perfectă concordanță cu o coloana sonoră impresionantă alcătuită din piese celebre din repertoriul lui Gheorghe Zamfir sau Maria Tănase.

Tehnologia EVSKY și măreția operei lui Constantin Brâncuși au fost surprinse într-un spectacol în premieră în România.

În timpul show-ului s-au putut observa câteva animații care au dansat chiar în jurul Coloanei Infinitului, creând astfel o imagine fără de precedent, iar întregul moment este unic chiar și în Europa, fiind o premieră în industria show-urilor de drone.

“EVSKY a luat naștere din dorința de a folosi tehnologia pentru a putea transmite emoție oamenilor.  Poziția dronelor și luminile sincronizate, împreună cu o coloana sonoră bine aleasă, transformă întregul eveniment într-o experiență unică, de neegalat și totodată alimentează imaginația publicului și dorința lor să vadă noi coregrafii.”, a declarat Alin Neacșu Co-founder & CTO EVSKY SHOW.

Despre EVSKY SHOW
EVSKY este prima companie românească care își are ca și activitate furnizarea de spectacole de lumini cu drone.

Atât software-ul din spate (EVSKY Studio) cât și dronele sunt construite de către echipa EVSKY Show. Astfel, pot fi create peste 16 milioane de combinații de culori, iar acest lucru permite producerea unei game mai mare de efecte speciale.

Se pot realiza forme, logo-uri sau animaţii care se pot transforma într-o poveste, aceasta fiind nouă formă de artă prin care poți “picta” orice pe cer.