Am creat YUKI ca o casa în care oaspetii interesati de bucataria si cultura japoneza se pot reuni si pot socializa în tihna. Aici ne întâmpinam musafirii cu retetele pe care, în Japonia, mamele le pregatesc acasa.

YUKI îti aduce mâncarurile autentice japoneze, preparate cu drag de chef-ul nostru, makoto.
Te invitam sa te bucuri de aromele adevarate ale japoniei!

Servim hrana sanatoasa, asa cum am face pentru propria noastra familie. Acordam o atentie deosebita calitatii ingredientelor noastre. Noi facem supa Dashi ai majoritatea sosurilor noastre cu ingrediente naturale.

Ne place sa pastram meniul nostru destul de mic. Credem ca este singura cale prin care putem pune toate inimile noastre în fiecare fel de mâncare pe care o servim. Speram sa va bucurati de meniul nostru atent selectat pentru ziua de azi!

Noi încurajam moduri echilibrate de a manca. Respectam traditiile japoneze de viata sanatoasa si urmam inspiratiile noastre din filosofia si metodele dietetice ale Institutului Kushi Macrobiotics.

Recream o atmosfera traditionala japoneza, cu multe elemente arhitecturale din lemn. Interiorul ofera restaurantului o atingere ca acasa prin obiecte si decoratiuni pe care le gaseam într-o casa japoneza.

Ichiro, care a lucrat în publicitate si apoi în consultanta cât timp si-a desfasurat activitatea în Tokyo, s-a stabilit în Bucuresti în toamna anului 2012.
Putin mai târziu, s-a hotarât sa renunte definitiv la costumul de om de afaceri si a început planificarea unui restaurant menit sa aduca în Bucuresti mâncarea autentica japoneza de acasa, care îi lipsea.

Makoto, al carui vis a fost sa devina romancier, a lucrat în cea mai mare parte a timpului ca chef în Tokyo (desi a activat si ca instructor de kickboxing la un moment dat).
Ichiro si Makoto s-au întâlnit într-o universitate din Oregon, SUA si au pastrat legatura.
Dupa doua decenii, ei au decis sa lucreze împreuna departe de patrie din nou .

Dupa ce Makoto a plecat pentru familia sa în Japonia în ianuarie 2017, Dani, primul discipol al lui Makoto, a preluat functia de sef bucatar. Un alt bucatar japonez, care s-a alaturat echipei în 2016, acum actioneaza ca consilier executiv.

 

YUKI
Str. Putul lui Zamfir nr.5
Telefon: 0761 341 667
Program
M-V: 12:00-15:00 Meniu de PRÂNZ
15:00-18:00 (Închis)
18:00-22:00 Meniu de CINA
S: 13:00-22:00  Meniu de CINA