Dupa un eveniment de succes, organizat anul trecut cand am sarbatorit Ziua Palariei pentru prima data in Romania si am infiintat grupul „Oameni cu minte sub palarie”, dorim sa pastram traditia si sa ne revedem cu iubitorii de palarii, de acesta data in mediul online.

Haideti sa sarbatorim impreuna si anul acesta Ziua Palariei pe 15 ianuarie! Pentru ca ne vom revedea doar online si pentru ca am trait cu totii vremuri fara precedent in timpul pandemiei, va propunem ca tema de anul acesta sa fie „Avatar”, cu sensul de transformare, metamorfoza sau alter ego.

Va invitam sa postati pe pagina evenimentului poze cu voi atat purtand o palarie si cat si fara palarie pentru a releva cine deveniti atunci cand aveti palaria pe cap.

https://www.facebook.com/events/460520041615424

Palaria nu ne transforma in alta persoana, ci potenteaza anumite calitati sau puteri pe care le putem activa.

Puteti posta pozele oricand pana pe 15 ianuarie, cand vom intra in direct la ora 20.00 si vom oferi premiul pentru cel mai creativ iubitor de palarie care: – A postat pe pagina evenimentului minim 2 poze: una cu palarie si alta fara palarie sau un colaj cu si fara palarie.

– A comentat pe pagina evenimentului care este superputerea/calitatea pe care o activeaza cu palaria pe cap – A dat tag la #decorina_hats , #ziuapalariei si #oamenicumintesubpalarie

Premiul este o bereta brodata din ultima colectie DeCorina inspirata de dragostea pentru Paris.

Pana atunci, dati interested/going la eveniment si urmariti postarile noastre. Prin generozitatea partenerilor nostri: @SavaIonutDaniel / @Thestoryalist si @Sensioliving am organizat o serie de sedinte foto pentru a va oferi peste 40 de poze cu ambasadori ai palariei.

Pozele vor fi postate pe pagina evenimentului, unde asteptam si pozele voastre. Haideti sa ne aratam super puterile si sa incurajam oamenii cu minte sub palarie!