Joi, 23 februarie, de la ora 19:30, spectatorii sunt așteptați la celebra comedie ,,Eu cu cine mă mărit?”. Un spectacol în regia lui Bogdan Gagu, cu Silvia Gagu, Maria Costeschi, Alex Floroiu, Dorin Enache.

„Femeile sunt mereu în căutarea fericirii și chiar și atunci când o găsesc nu sunt sigure dacă au găsit-o! Alambicat, nu?! Așa credem și noi, drept pentru care am făcut un experiment pentru a descoperi ce se poate întâmpla cu adevărat după o petrecere a burlăcițelor?

Dacă adăugăm că totul se întâmplă în ziua nunții, fix cu câteva ore înainte de minunatul eveniment, atunci avem de-a face cu o comedie spumoasă.”

Iar pentru că în data de 15 februarie am aniversat 17 ani de InDArt, vrem să le facem spectatorilor noștri un CADOU cu valabilitate nedeterminată. Noi l-am numit LifePASS InDArt.

Cu acest card cadou aveți intrare gratuită la toate evenimentele organizate de InDArt pe viață. Exact, pe viață! Da, așa e, și noi suntem încântați de această idee pentru că cel care va câștiga LifePass-ul va deveni parte din familia InDArt.

În luna FEBRUARIE fiecare bilet la spectacolele noastre te aduc mai aproape de câștigarea LifePass-ului. Mai multe detalii găsiți pe rețelele de socializare ale Teatrului InDArt.

În această stagiune Teatrul InDArt este găzduit de Teatru Infinit (Str. Mihai Eminescu, 127).

Programul complet al spectacolelor poate fi consultat pe www.indart.ro .

Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la contact@indart.ro sau la numărul de telefon 0724.304.593.