Un eveniment cultural-istoric de înaltă ținută ce va comemora 111 ani de Titanic. Eveniment ce vă va purta înapoi în timp în anul 1912, la bordul vasului Titanic, la salonul de la Clasa I.

Veți savura meniul servit în ultima seară de 14 arpilie 1912 la restaruarntul de la Clasa I, recreat în cel mai mic detaliu. În același timp vă veți delecta cu întreaga muzică a acelei epoci interpretată magistral de către cvartetul Cronos al Filarmonicii Paul Constaninescu.

Întreaga atmosfera trăită de pasagerii de la Clasa I o veți trăi și o veți simți dumneavoastră în seara acestui eveniment unic.

La acest eveniment se adaugă o expoziție unică de fotografie, a intregi evolutii a vasului Titanic și o colecție de obiecte de la bordul vasului.

Un ceas creat special de către Augustin Watches by Augustin Matei, ce conține un fragment de cărbune recuperat de la bordul vasului Titanic, va fi licitat in seara evenimentului, iar cei ce își doresc să dețină o mică parte din vasul Titatnic la mâna lor vor putea licita pentru achiziția lui. Licitația incepand de la 2000 de euro.

Un tablou dedicat și creat de Iatropulus Art special Titanicului va fi și el licitat. Licitația începând de la 450 de euro.

Vă garantăm o seara ce va rămâne în amintirea dumneavoastră ca una memorabilă și unică ce nu va fi lipsită și de alte momente speciale.

*O parte din încasările rezultate din acest eveniment for fi donate unor cauze umanitare grave. Împreună sa putem acorda o șansă la viață celor ce se luptă pentru ea.

*Pentru eliberare facturi sau alte detalii organizatorice: titanic.exhibition.galadinner@gmail.com

*Fiecare bilet va fi personalizat si dedicat fiecarui participant

NOTA: Pentru rezervări și detalii suplimentare. Tel: 0721703976