Așa-i că mereu ți-ai dorit să înveți să dansezi?
Hai să faci primii pași de dans alături de noi la Cursul de BACHATA pentru începători, de la 0.

Înscrie-te acum printr-un mesaj privat, sms sau mail cu numele tău complet și numărul de telefon, iar noi îți oferim participarea GRATUITĂ la cursul demonstrativ din 25 septembrie.

️Din 25 septembrie, te așteptăm în fiecare luni și joi, de la ora 18:00 la 19:00. Adresa este str. Lânăriei 77 , etaj 3. La doar 2 minute de metrou Tineretului și 8 minute de metrou Timpuri Noi.

✨ Cursul este adresat tuturor celor care vor să învețe să danseze și să descopere cel mai în voga stil de dans, Bachata. Nu te teme de picioarele tale stângi, dacă poți să mergi, poți și să dansezi!

P.S. Nu ai nevoie de partener/ă, toată lumea dansează cu toată lumea.

Prețul unui abonament de 8 ședințe este 220 lei și are valabilitate 30 de zile.
O ședință = o oră de curs.

Plata se poate face exclusiv cash.
Locurile la Cursul de Bachata pentru începători sunt limitate la 30 de persoane. Așa că nu mai sta pe gânduri și înscrie-te!

‼️Pentru a putea participa la curs trebuie să ai încălțăminte de schimb la tine!

Așadar, te așteptăm la dans!
Essence Dance

Working for your dance!
Str. Lânăriei 77, etaj 3
0728 551 580
contatc@essenceacademy.ro
essenceacademy.ro
………………………………….
Noi suntem Remus și Mădălina, dansatori, instructori și performeri. Dansul este ceea ce ne reprezintă și am descoperit asta prin multitudinea stilurilor pe care le-am practicat de la o vârsta fragedă.

Avem în repertoriu balet, dans modern, dans sportiv, dans contemporan și de dans societate. Pasiunea noastră comună a dat naștere școlii noastre de dans, Essence Academy.