Pe 6 octombrie BestMusic Live Concerts vă aşteaptă la Hard Rock Cafe, de la ora 22:30, la un nou concert Robin and The Backstabbers.

Trupa a încheiat anul 2015 lansând noul videoclip „Cosmonaut”, de pe mult aşteptatul volum secund al trilogiei Bacovia Overdrive, „Arhanghel’sk”. Apărut în primăvara anului 2016, noul album conţine 14 piese despre scafandri, mirese şi îngeri, case în flăcări şi cântece duse de vânt. Discul a creat valuri de entuziasm şi de controversă, trupa strângând peste 1500 de oameni la concertul de lansare de la Halele Carol – cu siguranţă unul dintre cele mai importante şi mai reuşite evenimente de până atunci ale trupei. În ianuarie trupa a câştigat şi premiul de Best Rock (r)Evolution pentru lansarea “Arhanghel’sk” la METALHEAD Alternative Rock Awards.

Biletele pentru showul Robin and The Backstabbers se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, Magazinele Uman din Băneasa Shopping City şi de la Piaţa Română, Magazinele IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

– 49 de lei, cu loc la masă, în sală;
– 59 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 49 de lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, powered by Rock FM.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here