Din orasul Agra, odinioara capitala a faimosului Imperiu Mogul, unde marmura alba a Taj Mahalului strajuieste malurile râului Yamuna printre flori de hibiscus si arcade maiestuoase, bucatarul sef Arun Kumar a adus pentru dumneavoastra esentialul: gustul misterios al Indiei.

Veti regasi la Agra Palace savoarea acestei culturi milenare transformata în opere de arta gastronomica. Bun venit asadar cunoscatorilor, iubitori de arome subtile si atmosfera sofisticata!

Bun venit gurmanzilor, cautatori ai celor o mie de condimente din tara celor o mie de zei, pentru ca ei vor gasi aici un gust care a umplut lumea!

Bun venit iubitorilor de retete pe baza de carne, pentru ca ei vor gusta deliciile cuptorului de argila tandoori si se vor înfrupta din cele mai autentice retete aduse de invaziile mogule în India cu sute de ani în urma!

Bun venit celor sobri si vegetarienilor, pentru ca ei vor afla secretele stilului shakahari al bucatariei hinduse si vor fi încantati de gustul paradisiac al Indiei oceanice!

Kumar’s Agra Palace
Adresa: Alexandru Moruzzi Voievod nr.78,
(intersectia cu strada Foisorului)
Rezervari: +40764 523 202, +40.21.327.25.23
Luni – Duminica: 12:00 AM – 12:00 PM
Email: restaurant@agrapalace.ro
Website: http://www.agrapalace.ro