Vrei sa reprezinti Romania la World Championship in Classic Cocktail & Flair 2017 din Copenhaga, 15 – 19 octombrie 2017?

Inscrie-te la Bartrender National Cup – Mixologie & Flair – pana pe 24 mai 2017, ora 23.59, competitie adresata celor mai ambitiosi si creativi barmani!

Informatii si inscriere la:
http://www.tasteambassadors.ro/concurs-bartender-national-cup

Competitia este deschisa tuturor barmanilor care au implinit minim 18 ani si activeaza in domeniu. Inscrierile si calificarile se fac prin evaluarea online a participantilor.

Termenul limita de inscriere este de 22.05.2017. Anuntarea finalistilor se va face cel tarziu pe 24 mai. Finala concursului de barmani (12 finalisti) va avea loc pe 30 mai 2017, in cadrul evenimentului TASTE AMBASSADORS 2017 de la World Trade Center, Hotel Pullman, Bucuresti.

Castigatorul marelui premiu va putea participa la World Cocktail Championship din Copenhaga, 15 – 19 octombrie 2017, unde va reprezenta Romania. Toate cheltuielile platite.

Primii trei clasati vor primi diplome si trofee, dar si alte premii speciale de la organizatori si sponsori. Toti participantii in finala vor primi diploma si premii de la organizatori si sponsori.

Alte premii speciale vor fi oferite de catre organizatori, cum ar fi: Cel mai tehnic barman, Cea mai buna prezentare, Cel mai original / inovativ cocktail.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here