Biavati Events este gazda ideala pentru orice tip de eveniment premium, situata în centrul Bucurestiului, în mijlocul parcului Floreasca. Grija pentru detalii o veti regasi in modul in care am conceput si decorat spatiul, un spatiu care respira eleganta, conectat la ultimele tendinte din moda si design, dar care permite sa fie personalizat in acord cu tematica fiecarui tip de eveniment.

Pentru organizarea oricarui tip de eveniment al companiei dumneavoastra. Fie ca este vorba despre o conferinta ampla, un workshop, o lansare de produs, un cocktail, o cina de gala sau o petrecere aniversara, suntem pregatiti pentru a face fata oricaror necesitati si exigente.

De la planificarea evenimentului, stabilirea necesarului logistic si tehnic si pâna la alegerea sau personalizarea meniurilor atent concepute de catre maestrii nostri bucatari, consilierii Biavati vor fi alaturi de dumneavoastra pentru a va oferi tot sprijinul necesar desfasurarii evenimentului dorit în cele mai bune conditii.

Locatia ultracentrala si functionalitatea ei, echipa de profesionisti, creatiile culinare deosebite si serviciile impecabile de valet parking pentru fiecare eveniment sunt doar câteva din argumentele ce dau consistenta ofertelor noastre.

La succesul unei conferinte contribuie atât echipa organizatoare cât si functionalitatea si configuratia locatiei alese. La Biavati, ne-am gândit pentru dumneavoastra la toate aceste aspecte si am conceput un spatiu generos si functional, începând cu accesul facil în locatie si pâna la geometria si dotarea salii de evenimente.

Întreaga expertiza de peste 10 ani a echipei de banqueting Biavati Events, va sta la dispozitie pentru a configura evenimentul dorit la cel mai înalt standard.

Pentru a programa o vizionare sau pentru a primi o oferta de servicii personalizata, consultatii nostrii va stau la dispozitie.

Biavati Events
Adresa: Str. Serghei Vasilievici Rahmaninov 2B
Rezervari:: 0730 333 433
Email: welcome@biavatievents.ro
Website: http://biavatievents.ro