Militari Residence Ballroom este o locatie de evenimente premium si o atractie arhitecturala ce merita vazuta, cu un spatiu complex de saloane special concepute pentruevenimente de top.

La Militari Residence Ballroom intelegem pe deplin importanta evenimentelor de succes.
Cu o vasta experienta si cu o larga gama de servicii, va punem la dispozitie una dintre cele mai dinamice echipe de profesionisti, a caror pasiune si dedicatie pentru evenimente nu cunoaste limite.

Cu o experienta intuitiva si cu o abordare indreptata catre rezultat, noi punem in valoare viziunea dumneavoastra pentru evenimentul mult dorit. Fie ca este un eveniment traditional, ori basmul visat, o zi speciala cu accente moderne, o nunta fastuoasa sau cu elemente romantice, locatia noastra este versatila si se potriveste oricaror evenimente, corporate, sociale sau de familie.

Militari Residence Ballroom va asigura servicii de inalta clasa si meniuri ce exploreaza cele mai cunoscute culturi si gastronomii internationale, cu note personale, autentice, de condimente, ingrediente si metode de gatit inspirate din diferitele culturi ale lumii, cu farfurii ce devin adevarate opera de arta sub indrumarea Chef Bogdan Piele, un artist care conduce cu pricepere o echipa profesionista de bucatari si maestri cofetari.

6 SALI CU O CAPACITATE DE 2000 LOCURI

Îti punem la dispozizie sase saloane decorate diferit, pretabile la tematica ta preferata si la orice fel de eveniment, fie el de business, de relaxare, sau prag de hotar în viata ta.

Salonul Paris este alegerea potrivita pentru orice tip de eveniment din viata dumneavoastra, dar este mai cu seama un salon care beneficiaza de elemente de decor ce induc farmecul parizian cu al sau aer chic si romantic. Este un spatiu generos, uimeste prin eleganta si este pus în evidenta de candelabrele de cristal.

Poate gazdui pana la 600 de persoane si beneficiaza de toate facilitatile: ring de dans central, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby, terasa, parcare supravegheata video.

Sala Diamond este locatia ideala pentru evenimentele grandioase, avand o capacitate de pana la 400 de invitati. Cu un design maiestuos, Sala Diamond este o sala a oglinzilor, reflexia diamantelor si sclipirilor pretioase ale cristalelor ce coboara din tavanul somptuos.
Sala Diamond este spatiul de vis in care orice mireasa si-a imaginat nunta perfecta.

Poate gazdui 120 – 400 de persoane, are ring de dans, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

Sala Londra, proaspat renovata si redecorata, va intampina intr-un nou decor elegant si rafinat, cu o arhitectura potrivita pentru evenimente de poveste. Va invitam sa descoperiti secretele unei petreceri organizate de echipa noastra de profesionisti, cu atentia si cu minutiozitatea acordata celor mai ascunse detalii.

Poata gazdui 150 – 300 de persoane, are ring de dans central, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

Sala Viena, care cu al sau aer regal ne duce cu gandul la valsul vienez, este alegerea potrivita pentru evenimentele de familie mai restranse. Este un spatiu intim si relaxat, uimeste prin eleganta si este pus in evidenta de designul in culori demne de blazonul unei case regale.

Poate gazdui pana la 100 de persoane si beneficiaza de toate facilitatile: scena, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale, ambianta, climatizare proprie, lobby, terasa, parcare supravegheata video.

Sala Aqua este locatia ideala pentru evenimentele de familie cu pana la 250 de invitati. Cu o cromatica de inspiratie romantica si cu un design modern, sala Aqua ii va impresiona chiar si pe cei mai pretentiosi oaspeti.

Poate gazdui 100 – 250 de persoane, are ring de dans, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

New York este un salon inaugurat recent, in care rafinamentul si eleganta se vor imbina armonios, transformand un simplu eveniment intr-unul memorabil. Paleta de culori neutre completeaza cu usurinta orice schema coloristica alegeti sa folositi Salonul New York este categoric alegerea potrivita pentru orice tip de eveniment de inalta clasa din viata dumneavoastra.

Poate gazdui 60–120 de persoane, are ring de dans central, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

Militari Residence Ballroom
Adresa: Str. Rezervelor nr.70
Telefon: 0727 634 450 / 0762 352 151
Email: office@militariresidenceballroom.ro
Website: www.militariresidenceballroom.ro