image description

Meniul Hard Rock Cafe este completat, începând din această săptămână, cu noi sortimente care îmbină rețetele americane cu produse românești, cum ar fi porcul Mangalița sau Feteasca Neagră. Noile preparate sunt concepute de celebrul Chef Paul Oppenkamp, recunoscut la nivel global pentru creativitatea sa și experiențele oferite consumatorilor.

“Suntem foarte încântați să oferim noi alegeri clienților noștri, bazate pe rețetele lui Chef Paul Oppenkamp. Fie că vorbim de burgerul cu porc Mangalița sau de coastele glazurate cu sos barbeque și Caloian Fetească Neagră, noile combinații completează diversitatea din meniul nostru cu o paletă interesantă: fuziunea dintre rețetele americane care ne-au consacrat și gusturile românești.”, a declarat Marius Baban, Directorul General Hard Rock Café București

Chef Paul Oppenkamp și-a început cariera la doar 14 ani și, până la 24 de ani, a devenit Executive Chef, datorită creativității și pasiunii pe care o pune în produsele pe care le concepe. În ultimii 8 ani, Chef Paul Oppenkamp a dezvoltat un concept unic de restaurant în București, bazat pe originalitatea sa, iar anterior a coordonat restaurante de top din toată lumea.

Noile produse incluse în exclusivitate în meniul Hard Rock Cafe Bucureşti sunt:

MANGALIȚA PORK BURGER – Burger din carne de porc de Mangalița, acoperit cu legume gătite în stil asiatic și castraveți murați, într-o chiflă rumenită, peste care se adaugă sos din arahide și nucă de cocos.

image description

CHICKEN FRIED-BEEF SIRLOIN STEAK SANDWICH – Sandwich cu steak de vită, la fel de fraged ca puiul prăjit, frunze de salată, felii de murături asortate și maioneză cu muștar Dijon. Servit alături de macaroane cu patru feluri de brânză.

image description

TEX-MEX CHILI CHEESEBURGER – Steak burger din carne proaspătă de vită Angus, acoperit cu chili salsa din roșii proaspete, tortilla chips și chili de vită ușor picant, servit într-o chiflă rumenită, cu felii de brânză Cheddar, ardei jalapeno și frunze de salată verde.

image description

RED WINE FETEASCĂ NEAGRĂ BBQ-SAUCE-GLAZED PORK RIBS – Coaste de porc gătite la foc mic, dublu glazurate cu sos de barbeque și Caloian Fetească Neagră, servite cu cartofi prăjiți în unt aromat cu usturoi, salată dulce-acrișoară de varză roșie și chutney revigorant din mere și muștar.

image description

Meniul va fi disponibil pentru o perioadă limitată, așa că vă invităm să încercați cât mai curand noile produse la Hard Rock Cafe București. Rezervări la 0754 400900.