In data de 26.03.2018, s-a desfasurat Editia de Primavara a Clubului National Privat de VIN-ASR. Eveniment desfasurat in 5 centre nationale ASR, din cele 6 existente momentan.

Au fost prezente 143 persoane, printre care s-au numarat: membri ASR, bloggeri, atasati diplomat, agenti HoReCa, jurnalisti, patroni de restaurante, patroni de wine-bar-uri si iubitori de vin.

Au fost degustate vinuri din portofoliu partenerilor: Crama Davino, Domeniile Samburesti, Casa de Vinuri Cotnari, Jidvei, Domeniile Blaga, Negrini si Amfiteatru Vitis.

Apa minerala plata si carbogazoasa a fost pusa la dispozitie de partenerii: Borsec si Aqua Carpatica.

La acest eveniment, au fost prezente si vinuri din portofoliu altor crame, ce se afla in atentia Comisiei Tehnice ASR, pentru viitoare parteneriate: Halewood Wines, Purcari, Vinarte, Via Viticola Sarica Niculitel, Crama Girboiu, Crama La Salina, Domeniul Bogdan.

Aceasta actiune la nivel national, a fost posibila cu ajutorul si implicarea partenerilor: Hotel Opera Plaza din Cluj, restaurant Merci din Timisoara, restaurant Casa Hircher din Brasov, restaurant Stejarii Pool Club din Bucuresti, restaurant Toscana din Constanta, lantul de brutarii Le Grenier à Pain, General Parma Food, Selgros Constanta, restaurant Lolly Pop.

Pentru urmatoarea Editie a Clubului National Privat de VIN-ASR, conducerea Asociatiei Somelierilor din Romania, urmareste desfasurarea evenimentului in 6 orase, cu o participare de 170-180 persoane.

Parteneri media ai evenimentului: Vinul.ro, VIPstyle.ro, E-Restaurant.ro;

Cu multumiri,
Biroul Central Bucuresti,
Asociatia Somelierilor din Romania
Email: info@somelieri.ro ;
Web: 
www.somelieri.ro