Clubul Sportiv Ciprian Sora pleaca de la un concept prin care poti obtine deconectare de la stresul zilnic, atât prin exercitii, o nutritie adecvata dar si o socializare mai puternica. Fie ca aveti nevoie pentru a pierde în greutate, modelare sau remodelare a masei musculare, reducerea stresului, îmbunatatirea performantei sportive Clubul Sportiv Ciprian Sora este locul in care va puteti atinge obiectivul!

În sala de sport a Clubului Sportiv Ciprian Sora, activitatea sportiva se desfasoara pe o suprafata totala de aproximativ 850 m² compartimentati astfel : 400m² sunt destinati salii de fitness, 300m² pentru kick-box si aproximativ 150m² revin încaperii unde se desfasoara toate activitatile ce tin de aerobic.

Echipa noastra este formata din antrenori profesionisti ce au cunostinte aprofundate în toate domeniile care au legatura cu sportul si sanatatea în general, fitness, aerobic,kangoo-jumps, zumba, steel tonic, thai kombat, arte martiale copii si adulti.

K de la Karate, K de la Kung-Fu, K de la Kick Box, K de la Kakutogi. 1 de la primul. Cel mai bun. Unicul. Acestea s-au vrut a fi atributele ascunse din spatele povestii de succes ale celui mai celebru turneu mondial al sporturilor de lupta.

Între faima si adulatie, scandaluri si contestari, legenda si adevar, K-1 continua sa fascineze atât generatiile de tineri, cât si cunoscatorii pasionati ai fenomenului.

Muay Thai sau boxul thailandez, sport national thailandez, este un stil de lupta din categoria artelor martiale, care implica doar pumnii, picioarele, coatele si genunchii.

Jiu Jitsu Brazilian, cunoscut si ca BJJ, dupa prescurtarea din limba engleza (Brazilian Jiu Jitsu), este un sport de contact care se bazeaza pe lupta la sol si care prin folosirea tehnicilor articulare si a strangularilor îl forteaza pe oponent sa renunte la lupta.

Pe principiul folosirii cât mai eficiente a tehnicii si în special a pârghiilor, în dauna atributelor fizice (greutate, forta exploziva, alonja etc.), un practicant fara atribute fizice de exceptie are sanse de reusita ridicate în lupta, în fata unui adversar superior din punct de vedere fizic.

Clubul Sportiv Ciprian Sora
Adresa:Calea Piscului nr.10
Sala Polivalenta – etaj 1
Telefon 0771.715.920, 0771.402.411
Email: office@cipriansora.ro
Website: http://www.cipriansora.ro