Suntem pasionati sa promovam sportul, starea de bine, sanatatea pentru toti cei ce pasesc pragul clubului FitClass. Te vom incuraja, ajuta si asista in fiecare efort depus. Dorim sa te facem sa-ti apreciezi antrenamentul la fel de mult cum savurezi senzatia de bine si implinire de dupa.

Membrilor noi nu li se implementeaza imediat programe noi. Noi petrecem timp sa te cunoastem, sa aflam preferintele tale si rezultatele pe care vrei sa le obtii. Atunci si doar atunci cream un program personalizat care sa corespunda in totalitate asteptarilor tale. Vei obtine 100% asistenta personalizata chiar de la inceput.

Suntem printre primii sa implementam cele mai noi si innovative clase. Angajam in echipa FitClass pe cei ce sunt prietenosi, deschisi si calificati.

La FitClass gasiti programe complet personalizate atat pentru adulti cat si pentru copii, sub supravegherea unei echipe de antrenori atent selectionati.

Conceptul promovat de FitClass este orientat spre imbunatatirea calitatii vietii prin educatie, activitate fizica sistematica, o dieta echilibrata si o atitudine mentala pozitiva

FitClass
Adresa: Strada Rotunda 6A
Magazinul Titan – Bucuresti
Luni – Vineri: 07.00 – 22.30
Sambata: 09.00 – 18.00
Duminica: 09.00 – 18.00
Telefon: +40760.600.101
E-mail: info@fitclass.ro
Website: https://www.fitclass.ro