Inconfundabilul “For those about to rock… we salute you” va răsuna din nou la Hard Rock Cafe, pe 15 septembrie, de la 22.30. Nu pierde cel mai tare spectacol-tribut AC/DC, pus în scenă de The R.O.C.K.! Costumează-te “Back In Black”, avântă-te, cu riffuri de mare viteză, pe “Highway To Hell” şi vino să cânţi “Thunderstruck”, “Hell’s Bells” “You Shook Me All Night Long” şi “TNT”, într-un concert exploziv!

Cu un solist de excepţie, al cărui timbru vocal se apropie foarte mult de cel al lui Brian Johnson, un chitarist solo cu o energie debordantă şi prezenţă scenică nestăvilită, asemeni lui Angus Young şi cu instrumentişti experimentaţi la bass, chitară ritmică şi tobe, trupa tribut The R.O.C.K. reuseşte de fiecare dată să încânte publicul şi să îl transpună în starea electrizantă a unui concert AC/DC.

Biletele pentru showul THE R.O.C.K. se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Hard Rock Cafe Bucuresti, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 – langă casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului, la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
– 50 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
– 39 de lei, cu loc la masă, în sală.

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 39 de lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here