Asociatia Somelierilor din Romania, anunta deschiderea perioadei de inscrieri la competitia ‚’’Cel Mai Bun Sommelier din Romania-2018’’, incepand cu data de 20.07.2018.

Concursul, aflat la a 15-a editie, se va desfasura in Bucuresti, perioada 24.09.-26.09.2018.

Aceasta competitie a devenit deja o traditie pentru cunoscatorii şi degustatorii de vinuri, reprezentand un punct de reper pentru industria de profil din Romania.

Concursul organizat de Asociatia Somelierilor din Romania(A.S.R.), singura Asociatie din tara de profil recunoscuta International, reprezinta una dintre cele mai de seama certificari acordate somelierilor, castigatorii putand reprezenta mai departe tara noastra la nivel international.

Candidatii dornici sa participe la competitie se pot inscrie pana pe data de 20.08.2018, prin trimiterea unui CV la adresa info@somelieri.ro.

Concursul se va desfasura sub auspiciile A.S.I. (Asociatia Internationala a Somelierilor), urmand ca in comisia de jurizare sa faca parte atat castigatori ai Concursului National, cat si membri din Asociatia Internationala de Somelieri(A.S.I.).

Biroul Central Bucuresti,
Emali: info@somelieri.ro
Web: www.sommelieri.ro